Workshops


Samen in het Ritme!
In onze percussieworkshops gaan we met z'n allen aan de slag en werken we stap voor stap toe naar een swingende climax! We gebruiken veel humor in onze workshops en het plezier met elkaar staat voorop! Kijk hieronder voor de diverse mogelijkheden of vraag gelijk een offerte aan.

Dununba verzorgt workshops aan organisaties, scholen en particulieren. Bij onze workshops zetten we met elkaar, vanuit het niets, een swingend muziekstuk neer. We bespelen prachtige Afrikaanse- of Braziliaanse slaginstrumenten of maken muziek met ons eigen lichaam. Je zult verbaasd staan van je eigen ritme. En van het ritme van anderen!

Of je nu kiest voor de Afrikaanse Percussieworkshop, de Braziliaanse percussieworkshop of de Body Percussieworkshop; samen met je nieuwe collega-muzikanten beleef je een unieke muzikale ervaring. Een ervaring die je tot in je vingertoppen voelt!

Wij kunnen de workshop verzorgen op jouw locatie of op 1 van onze locaties. Wil je de workshop combineren met een lekkere lunch of een heerlijk diner? Wij bieden op diverse prachtige locaties in Nederland swingende en smakelijke arrangementen aan.

« Vorige