Vita Nova Amersfoort


Beschik je over zeebenen en een beetje ritmegevoel? Stap dan met een gerust hart aan boord van de Vita Nova voor één van onze arrangementen. Geniet van lekker eten en samen muziek maken op deze bijzondere en sfeervolle locatie. De Vita Nova is een oud vrachtschip dat nu gebruikt wordt voor vergaderingen, workshops, feesten en besloten diners. Daarnaast doet de boot dienst als Bed & Breakfast. Ga jij met ons het schip in?

Natuurlijk is het ook mogelijk om 1 van onze percussieworkshops te verzorgen op uw locatie. Zie hier voor al onze workshops.

Arrangement "Het schip in"
Dit arrangement bestaat uit een heerlijk Afrikaans scheepsbuffet (Met alleen verse ingredienten. En Joke, de gastvrouw kan echt heel lekker koken...:-)...) gecombineerd met een swingende Afrikaanse djembeworkshop. Een uitje helemaal in Afrikaanse stijl dus!
(Indien gewenst kan het scheepsbuffet ook in een ander thema worden klaargemaakt).

Prijs 10 t/m 20 personen: 52,00 euro per persoon

Het arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1 uur), huur van de locatie, Afrikaans scheepsbuffet (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten en btw. Het scheepsbuffet in dit arrangement bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht vlees + hoofdgerecht vis (vegetarisch kan ook) rijst en aardappels + een heerlijk toetje.

Arrangement "De dronken zeeman"
Begin je avontuur met een lekker drankje gecombineerd met een klein gerechtje. Wanneer de eerste trek gestild is, wordt gestart met de Afrikaanse djembeworkshop. Geniet na een energiek uur trommelen van een heerlijk luxe Afrikaans scheepsbuffet. (het scheepsbuffet kan desgewenst ook in een ander thema worden klaargemaakt).

Prijs 10 t/m 20 personen: 59,00 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Welkomstdrankje, welkomsthapje, Percussieworkshop (1 uur), huur van de locatie, luxe Afrikaans scheepsbuffet. (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten en btw. Het scheepsbuffet in dit arrangement bestaat uit een voorgerecht, 3 verschillende hoofdgerechten (vlees-vis-vega) met salades, aangeklede couscous, aardappelen, rijst en een dessert.

Wil je meer informatie over onze arrangementen of wil je een arrangement boeken? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@dununba.nl, of telefoon: 078 6259409. We beloven je een swingend en smakelijk uitje.

Lees hieronder de ervaring van anderen die je voor gingen:

Tineke Creemers, Bfactory, 10 september 2014
Iedereen heeft de percussieworkshop erg leuk gevonden! Het was een goede bijdrage aan ons Bfactory dagje uit. Het schip Vita Nova is een zeer leuke locatie met sympatieke schippers. Ook hebben ze heerlijk gekookt voor ons.

Patricia Kuil, Mediq CombiCare
Donderdag 13 december 2012 heeft het verpleegkundig team van Mediq CombiCare zich aan boord van de Vita Nova in Amersfoort verzameld. We hebben daar genoten van een fantastische workshop Djembé. Onder begeleiding werden verschillende ritmes geoefend. Aan het eind van de workshop werd dit samengevoegd tot een heel “muziekstuk”. Het enthousiasme van de docent en het ritme brengt je al snel in een gezellige sfeer. Nadat iedereen zich lekker had uitgeleefd op de trommels werd de oversteek gemaakt naar een naastliggende vrachtboot, die gebruikt wordt als B&B locatie. Daar schoven we aan voor een bijpassende maaltijd (in Afrikaanse stijl). We hebben genoten van de bijzondere en smakelijke gerechten. Kortom een gezellige bijeenkomst op een bijzondere locatie!

« Vorige