Strandpaviljoen De Kwartel Den Haag


Op één van de mooiste plekjes van het Zuiderstrand van Den Haag, vind je Strandpaviljoen De Kwartel. De auto parkeer je gratis, waarna je na een kleine wandeling door de duinen deze prachtige locatie bereikt. Je geniet hier van lekker eten en drinken en natuurlijk van een prachtig uitzicht. Met een bezoek aan Strandpaviljoen De Kwartel ben je niet alleen goed bezig voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Deze sfeervolle strandtent heeft een duurzaam karakter en werkt zoveel mogelijk met biologische producten.
Combineer lekker eten en drinken met een percussieworkshop bij Strandpaviljoen De Kwartel en je hebt een swingend uitje met vrienden, familie of collega's te pakken. Wanneer kom jij proeven, genieten en uitwaaien?

Arrangement Swingen in de Tropen
Met dit arrangement kom je in tropische sferen, zelfs als de regen met bakken uit de hemel valt. Je begint met een swingende percussieworkshop, die je even doet geloven dat je in Afrika bent. Na alle opzwepende ritmes heb je zeker trek gekregen. Gelukkig staat de bbq al aan. Geniet na je muzikale avontuur van een heerlijke 'braai' met vlees, vis, salades, friet en brood.

Prijs 10 t/m 15 personen:               67,00 euro per persoon
Prijs 16 t/m 20 personen:               55,50 euro per persoon        
Prijs 21 t/m 30 personen:               47,00 euro per persoon
Prijs bij meer dan 30 personen:    Prijs op aanvraag

Arrangement is inclusief: Afrikaanse Percussieworkshop (1 uur), huur van de locatie voor de workshop en uitgebreide bbq (exclusief drankjes). U mag bij dit arrangement tevens gebruik maken van een eigen grote houten chalet die naast het strandpaviljoen staat.
Het is mogelijk om dit arrangement uit te breiden met een drankarrangement (3 uur). Je wordt ontvangen met een feestelijk glas cava en vervolgens zijn alle drankjes (bier, wijn, fris) bij de prijs inbegrepen. Meerprijs voor het drankarrangement is 16,50 euro per persoon.

Arrangement Smullen aan het strand
Laat je verrassen door onze swingende percussieworkshop en geniet vervolgens van een heerlijk luxe 3-gangenmenu. Je hebt keuze uit diverse voor-, hoofd, en nagerechten. Voor ieder wat wils!

Prijs 10 t/m 15 personen:             67,00 euro per persoon
Prijs 16 t/m 20 personen:             60,50 euro per persoon
Prijs 21 t/m 30 personen:             54,00 euro per persoon
Prijs bij meer dan 30 personen:  Prijs op aanvraag

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1 uur), huur van de locatie voor de workshop en luxe 3-gangenkeuzemenu (exclusief drankjes). U mag bij dit arrangement tevens gebruik maken van een eigen grote houten chalet die naast het strandpaviljoen staat.
Het is mogelijk om dit arrangement uit te breiden met een drankarrangement (3 uur). Je wordt ontvangen met een feestelijk glas cava en vervolgens zijn alle drankjes (bier, wijn, fris) bij de prijs inbegrepen. Meerprijs voor het drankarrangement is 16,50 euro per persoon.

Arrangement Lunch@thebeach
Bij dit arrangement geniet je van een heerlijke lunch bestaand uit een luxe belegde broodjes.  Vol energie kun je vervolgens deelnemen aan onze Percussieworkshop. Stap voor stap leer je met elkaar een Afrikaans ritme spelen. Een leuke tijd en een swingend eindresultaat zijn gegarandeerd!

Prijs 10 t/m 15 personen:       51,25 euro per persoon
Prijs 16 t/m 20 personen:       44,75 euro per persoon
Prijs 21 t/m 30 personen:       38,25 euro per persoon
Bij meer dan 30 personen:     Prijs op aanvraag

Zin in een beetje luxe? Kies dan voor een verrukkelijke 3-gangenlunch, bestaande uit huisgemaakte soep, luxe belegde broodjes en een heerlijk zoet toetje om de gaatjes te vullen. Dit alles voor een meerprijs van slechts 8,50 euro per persoon.
Arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1 uur), huur van de locatie voor de workshop en luxe lunch (exclusief drankjes).
U mag bij dit arrangement tevens gebruik maken van een eigen grote houten chalet die naast het strandpaviljoen staat.

« Vorige