Café Heffer Amsterdam


Aan de achterkant van de Beurs van Berlage, in hartje Amsterdam, staat het voormalig stadsaccijnshuis. In dit imposante gebouw uit 1635 bevindt zich complex Heffer. Het complex bestaat uit verschillende cafés, salons en brasseries. 
Toe aan wat herrie in onze hoofdstad? De historische zalen van Heffer lenen zich uitstekend voor een percussieworkshop met vrienden, familie of collega's. Na afloop staat er een heerlijk buffet voor je klaar. Nu alleen nog even kiezen of het een satébuffet wordt of toch het Bourgondische buffet.

Het ook mogelijk om in deze locatie de workshop te boeken zonder diner. En uiteraard is het ook mogelijk om de percussieworkshop te verzorgen op uw locatie. Zie hier voor al onze workshops.

Arrangement "Herrie in Heffer"
Leer met elkaar een swingend ritme spelen tijdens onze Afrikaanse Percussieworkshop. De workshop vindt plaats in één van de sfeervolle zalen van Heffer (zaal is afhankelijk van groepsgrootte). Na de workshop is het tijd voor de inwendige mens. Een heerlijk dinerbuffet wacht op je. Het arrangement is standaard inclusief het satébuffet. Maar je kunt ook kiezen voor het "Make your own burger buffet"* of het Bourgondische buffet*.

Prijs 10 t/m 15 personen: 48,50 euro per persoon
Prijs 16 t/m 20 personen: 44,50 euro per persoon
Prijs vanaf 21 personen:   40,00 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop, dinerbuffet (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten van de docent en btw.
*Voor het "Make your own burger buffet geldt een meerprijs van 6,50 euro en voor het Bourgondische buffet geldt een meerprijs van 11,50 euro per persoon.

Arrangement "Eten & Swingen"
Wil je liever geen buffet? Kies dan voor dit arrangement. Na een swingende Afrikaanse Percussieworkshop wordt er een heerlijk 3-gangen keuzemenu voor je geserveerd.

Prijs 10 t/m 15 personen: 55,00 euro per persoon
Prijs 16 t/m 20 personen: 51,00 euro per persoon
Prijs vanaf 21 personen:   46,50 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop, 3-gangen keuzemenu (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten van de docent en btw.

Wil je meer informatie over onze arrangementen of wil je een arrangement boeken? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@dununba.nl, of telefoon: 078-6259409. Wij beloven je een swingend en smakelijk uitje!
« Vorige