Dordts Genoegen Dordrecht


Of je nu wilt winkelen, wandelen of een rondvaart wilt maken. In Dordrecht kan het allemaal! Maar in deze prachtige stad is nog veel meer mogelijk. Wat denk je van een swingende djembeworkshop in onze workshopruimte in het centrum van Dordrecht, met aansluitend een smakelijke lunch of diner? Op een paar minuten lopen van de workshopruimte, ligt het restaurant Dordts Genoegen, waar jullie heerlijk in de watten worden gelegd. Kijk hieronder voor onze arrangementen en maak je uitje of feest tot een smakelijk en swingend succes!

Arrangement Drummen in Dordt
Met z'n allen ga je aan de slag op de djembe in onze Afrikaanse djembeworkshop. Stap voor stap werken we toe naar een swingende climax! Van trommelen krijg je honger, dus na de workshop gaan jullie genieten van een heerlijk 3 gangen keuze menu bij Restaurant Dordts Genoegen.

Prijs 10 t/m 15 personen: 63,00 euro per persoon
Prijs 16 t/m 25 personen: 56,00 euro per persoon
Prijs vanaf 26 personen:   48,50 euro per persoon

Arrangement is inclusief: djembeworkshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop en een 3-gangen keuzemenu (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten van de docent en btw.

Arrangement Swingende Lunch
Geniet in dit arrangement van een heerlijke uitgebreide lunch met ervoor of erna een spetterende djembe workshop!
De lunch bestaat uit verse Italiaanse tomatensoep, diverse broodjes, divers beleg, vers fruit en 1 kopje koffie/thee + 1 glas (karne)melk per persoon. En natuurlijk heel veel gezelligheid en sfeer...:-)

Prijs 10 t/m 15 personen: 48,00 euro per persoon
Prijs 16 t/m 25 personen: 41,00 euro per persoon
Prijs vanaf 26 personen:   33,50 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Afrikaanse djembeworkshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop en een uitgebreide lunch (inclusief 2 drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten van de docent en btw. (Meerprijs ambachtelijke kroket: 2 euro per persoon).

Wil je meer informatie over onze arrangementen of wil je een arrangement boeken? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@dununba.nl, of telefoon: 078-6259409. Wij beloven je een swingend en smakelijk uitje!
« Vorige