De Instee Amersfoort


Of je nu wilt winkelen of een stadswandeling wilt maken. In Amersfoort kan het allemaal! Maar in deze mooie stad is nog veel meer mogelijk. Wat denk je van een swingende djembe workshop in onze workshopruimte De Instee in het centrum van Amersfoort, met aansluitend een smakelijk diner? Op een paar minuten lopen van onze workshopruimte, ligt Restaurant 't Lieve Vrouwtje waar jullie heerlijk in de watten worden gelegd. Kijk hieronder voor onze arrangementen en maak je uitje of feest tot een smakelijk en swingend succes!

Het is ook mogelijk om op deze locatie de workshop te boeken zonder diner. En uiteraard is het ook mogelijk om de djembe workshop te verzorgen op uw locatie. Zie hier voor al onze workshops.

Arrangement "Aanpoten in Amersfoort"
Met z'n allen ga je aan de slag op de djembe in onze Afrikaanse djembeworkshop. Stap voor stap werken we toe naar een swingende climax! Van trommelen krijg je honger, dus na de workshop gaan jullie genieten van een heerlijk 3-gangen keuze diner.

Prijs 10 t/m 15 personen: 61,00 euro per persoon
Prijs 16 t/m 20 personen: 54,00 euro per persoon
Prijs 21 t/m 30 personen: 44,50 euro per persoon

Arrangement is inclusief: djembeworkshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop en een 3-gangen keuze diner (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten van de docent en btw.

Wil je meer informatie over onze arrangementen of wil je een arrangement boeken? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@dununba.nl, of telefoon: 078-6259409. Wij beloven je een swingend en smakelijk uitje!
« Vorige