Referenties


Een breed spoor van ritme

Dununba heeft al vele workshops verzorgd voor uiteenlopende bedrijven, organisaties en scholen. Verder heeft Dununba de toon gezet op diverse particuliere evenementen, zoals verjaardagen, reünies, bruiloften en vrijgezellenfeesten.

Hieronder een greep uit de enthousiaste reacties die wij hebben mogen ontvangen. Je kunt ons nu ook zelf beoordelen en onze beoordelingen zien op Klantenvertellen.

Rotary Ter Aar, Bart Duijst, 15 februari 2018
Op 15 februari gaf Niels een djembe workshop aan Rotary Ter Aar. De workshop was boven verwachting; enthousiast en boeiend tot het eind! Niels wist het gezelschap tot het eind toe actief te houden. Hartelijke groet, Bart Duijst.

Landal Greenparks, Dagmar Duijkers, 2 februari 2018
Niels gaf de workshop met zoveel passie, enthousiasme en humor. Dat zorgde ervoor dat wij het ontzettend leuk gevonden hebben en iedereen er de volgende dag nog blij van is. En praten over de workshop. Verbazingwekkend waren we nog best muzikaal met z'n allen. Zo gelachen ook. Een geweldige ervaring! Dank je wel Niels.

Booking.com, Matheus Braun Magrin, 18 januari 2018

Hi, I was in one of your workshops during BAM last week and I really enjoyed it! It was so fun and easy to follow along. And during that workshop, I decided to take percussion lessons. Congratulations on the workshop, it was great! Best regards, Matheus Braun Magrin.

Dameskapel Nootweer (Geboekt via Sabine Events) Emmy Goos, 9 december 2017
"Bedankt voor de SUPERLEUKE workshop Bodypercussie. Niels, je was geweldig!! Ik geef het je te doen met deze dames.... hahaha.
Bijgaand ons filmpje. We gaan heel hard oefenen om er een leuke act van te maken. Door jouw enthousiasme en tips gaat dat zeker lukken". Groeten, namens Nootweer, Emmy Goos.

Bejo Zaden BV, Deborah, 8 december 2017
“Het doel van ons evenement was het samenbrengen van collega’s buiten onze werkomgeving. We hebben een fantastische Braziliaanse Sambareggae workshop gehad met Niels! Alle collega’s hadden veel plezier in de workshop en Niels creëerde een goede sfeer, wat erg belangrijk was voor ons evenement. Ondanks dat er niet veel muzikale mensen in de groep waren, hebben we samen een mooi lied kunnen laten horen. De workshop was dus een succes! Niels, bedankt voor de organisatie van deze workshop en je enthousiasme. Wij hebben veel lol gehad…” Groeten, Deborah.

MEE ZHN, Irma van der Kraaij, 21 november 2017 (Arrangement: "Totally Tapas" in Rotterdam)
Wil je met je collega’s een leuke middag organiseren dan moet je vooral bij Niels (Dununba) zijn. Wat een enthousiasme en wat een leuke manier van begeleiden van een groep (a)muzikale collega’s...:-) Wie speelt er een instrument? Was de eerste vraag. Nou (op 1 na) niemand dus! Een mooie uitdaging voor Niels, die zijn hand niet omdraait voor een Braziliaanse samba workshop met deze groep.
Op een hele leuke en enthousiaste manier zorgt hij ervoor dat we allemaal met de muziek starten en eindigen op hetzelfde moment en daar tussen nog een leuk ritme neerzetten. Dat is toch wel een hele kunst met mensen die dan vooral geen muzikant zijn!
Het arrangement; prima locatie, leuke workshop met Niels, boeiende/inspirerende spreker tussendoor en het eten bij de Mexicaan in Rotterdam was geweldig. Echt een aanrader voor een leuke dag! Wij hebben genoten en weten Dununba zeker nog eens te vinden. Veel succes verder! Hartelijk bedankt, groetjes Irma.

Stichting Pleyade, (zorgteam van de verpleegunit van Waalstaete), 16 november 2017
Als zorgteam mochten wij ervaren wat samen muziek maken met je kan doen. We hebben gelachen, gegierd, gebruld, vingers beurs geslagen en we zijn ook nog tot een behoorlijk klinkend muziekstuk gekomen. Na afloop zei een collega: “de trilling van de muziek is nog voelbaar in mijn lijf.” Wij geven hier graag een gevolg aan met bewoners van onze verpleegafdeling. Tot een volgende keer! Hartelijke groet, Christy van Hastenberg, Geestelijke verzorging Pleyade. 

CBS De Ark, Rosemarie Terlouw, 10 november 2017
Met mijn klas werkte ik over Nelson Mandela/ Zuid-Afrika. Aangezien bij Afrika djembé muziek hoort, hebben we Niels gevraagd een workshop te geven. Door zijn snelle communicatie was alles snel en goed geregeld. De kinderen hebben genoten! De interactie met Niels en de groep was heel goed en humor en plezier voerden de boventoon. Op een ontspannen manier hebben de kinderen een aantal slagen/ ritme geleerd. Deze workshop zal de kinderen nog lang bijblijven: het is iets wat ze nooit zo snel zouden doen. Gaaf om dit met elkaar te hebben mogen beleven! Bedankt namens heel groep 7! Groet, Rosemarie

Alfred en Jannie Hop, 25-jarig huwelijksfeest, 10 november 2017
Hallo Niels en Joris, wat hebben wij genoten van de workshop "Body Percussie", samen met al onze familie en vrienden, tijdens het feestje ter gelegenheid van onze 25 jarig huwelijk. Het was een belevenis hoe jullie ons met zoveel enthousiasme konden brengen tot één geweldig ritmisch geheel. Het was een spetterende uitdaging, iedereen deed vrolijk mee, we hebben enorm gelachen en het bracht veel gezelligheid. We denken er met plezier aan terug. Jullie doen het geweldig! Heel erg bedankt, Alfred en Jannie.

Sofie de Croock, ArcelorMittal, 9 november 2017
“Mensen die op zoek zijn naar een ontspannende & muzikaal  getinte workshop zijn bij Dununba absoluut aan het juiste adres.
De gedrevenheid & het enthousiasme van Niels laat niemand koud. Al gauw palmt hij het hele publiek in & kruipt het opzwepende ritme in de vingers. Met de hele groep streef je naar een swingende climax en zorgt dit voor een onvergetelijk topsfeertje. Hartelijk bedankt en tot een volgende keer! Groetjes, Sofie."

Karen Blanken, vrijgezellenfeestje, 7 oktober 2017
Super dank voor de ontzettend leuke workshop Djembe. Het plezier en passie spat van Niels af en is zelfs zo aanstekelijk dat het ons lukte om na 1,5 uur les een mooie klank te oefenen & te trommelen! Een heus feestje! Wat een energie! Hartelijke groeten, Karen.

Marionne de Vries, 25-jarig huwelijksfeest, 23 september 2017
Een mooie nazomerdag in september, 50 gasten in een grote tuin, 50 djembees en een paar grote bastrommels. Prachtige ingrediënten voor een fantastisch feest. Niels en Joris halen het allerbeste in je naar boven op een vriendelijke en humoristische manier. We hebben genoten! Vriendelijke groet, Marionne.

Irma Tiemersma, verjaardag, 17 september 2017
Om mijn verjaardag extra feestelijk te vieren, heb ik gekozen voor een Afrikaanse Percussieworkshop van Dununba. En dat bleek een hele goede keus! Van jong (6 jaar) tot oud (75 jaar) hebben we genoten en een fantastisch uur met Nique beleefd. Hartelijk bedankt! Groeten, Irma.

Familie van Zagten, Elvira den Hartog, familieweekend, 9 september 2017
Hoi Niels, wij (Fam.van Zagten, 30 man) hebben allemaal enorm genoten en heerlijke energie gekregen van je enthousiasme en je Braziliaanse sambaworkshop. En we vonden het bijzonder jammer dat het al afgelopen was...:-)  Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden aan een ieder! Hartelijke groet, Elvira.

Gastouderbureau Mikado, Carla van der Woord, 2 september 2017
Ons gastouderbureau bestond 12,5 jaar. Dat was een goede reden om een leuke dag te organiseren voor onze gastouders uit Breda. Na een stevige wandeling langs allerlei leuke plekjes in de binnenstad van Breda, waren we heel benieuwd wat de workshop van Dununba ons zou brengen. We hadden er zin in!
Niels zorgde meteen voor een gezellig, vrolijk sfeertje. De workshop was goed opgebouwd van heel simpel naar wat moeilijkere ritmes en oefeningen. We hebben gelachen en ook serieus getracht het niveau van Niels en Joris te benaderen.
Na afloop was iedereen, unaniem, super enthousiast! Hartelijke groet, Carla van der Woord.

Christelijk Kindcentrum Bunschoten, Eveline de Jong, 25 augustus 2017
Wat hebben wij het getroffen met het weer en precies de goede workshop bedacht; De percussie workshop kon buiten worden gehouden. Gezellig met 20 collega's en hun echtgenoten in een grote kring met een djembé voor je en de zon op je gezicht. Heerlijk!
De toon werd in de eerste seconde gezet en de sfeer zat er meteen in. De eerste minuten werd er alleen maat gehouden met het lachen, maar al snel volgende de rest. Lekker op een ontspannen manier met elkaar muziek maken en zingen. Zelfs de heren genoten met volle teugen. Het uur was eigenlijk te kort, maar nu kunnen wij ze nog eens vragen...:-)
Niels en Joris hartelijk bedankt voor de gezelligheid! Het was helemaal top! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Eveline de Jong, Manager

Toonkunstkoor Bekker, Loes Jeltes, 23 augustus 2017
Aan het einde van ons koorjaar hadden we een percussieworkshop o.l.v Niels. Met 2x een groep van 20 mensen hebben we veel plezier gehad. Want Niels verstaat de kunst om met humor en een goede opbouw een geweldige sfeer te laten ontstaan! De reacties waren erg enthousiast. En ook het resultaat was met deze muzikale mensen van een aardig niveau. (volgens Niels..:-) ) We hopen dit nog eens te doen, want voor een klassiek koor is het heerlijk om eens uit de band te springen. Bedankt Niels. Namens het toonkunstkoor Bekker: Loes Jeltes.

St.-Jozefmavo, April van Loenen, 21 augustus 2017
Voor de start van het schooljaar van de St.-Jozefmavo in Vlaardingen hebben we gekozen voor een andere invulling dan gebruikelijk. Geen lange vergaderdag maar een percussieworkshop met het hele team. 89 personeelsleden die met elkaar muziek maken, geweldig!
Wat een plezier hebben we gehad en wat een heerlijk begin van het schooljaar. Niels en zijn team nogmaals dank je wel! Groeten, April.

Martijn Drost, 65e verjaardag moeder, 9 juli 2017

Wat een feest! Voor mijn moeders 65e verjaardag hadden we een huisje gehuurd bij Landal en bij Dununba voor een Braziliaanse percussieworkshop gekozen. Op het veldje voor het huisje hebben we met 22 mensen enorm genoten van en gelachen om de manier waarop Niels de workshop verzorgde. Uiteindelijk hebben we zelfs nog best een leuk muziekstuk neergezet en er stonden zelfs wat omstanders te dansen en applaudisseren. Misschien niet om de kwaliteit die wij teweeg brachten, maar in ieder geval zeker omdat we echt een feestje aan het bouwen waren! Hier gaat nog wel een tijdje over nagepraat worden, dankjewel! Groetjes, Martijn.

B.A.S Basketbal, Erik Raterink, 8 juli 2017
Beste Dununba, Het was zeker een vrolijke boel! We hebben genoten van de workshop en van de wijze waarop Niels dat deed; ontspannen, met humor en op het juiste niveau van de groep. Voor herhaling vatbaar! Succes met jullie workshops. Groet, Erik

Harmonie Soelen, Ronald den Boer, 1 juli 2017
Wij hebben zaterdag enorm genoten! Het was echt een leuke dag, waaraan de workshop zeker heeft bijgedragen.
We hebben vele positieve reacties ontvangen over de workshop. Men vond het erg leuk en ook Nique deed het erg leuk. Hij was onder de indruk van onze groep, die het veelal snel onder de knie had hahaha.... Maar ja, het zijn natuurlijk allemaal muzikanten, daar mag je iets van verwachten ;-) Met vriendelijke groet, Namens bestuur Harmonie 'Soelen, Ronald den Boer, secretaris.

Spaargroep Willem, Wim Sip, 25 juni 2017
Beste Dununba, namens ons allemaal: hartstikke bedankt voor de geweldige belevenis van de Afrikaanse Percussieworkshop! Ook de presentatie van jullie docent Nique Quentin was perfect. Iedereen vond het geweldig en we hebben er van genoten, BEDANKT!!!
Met vriendelijke groet, Wim Sip.

Zig Websoftware, Monique Krenning, 23 juni 2017
Beste Niels, voor en met mijn 90 collega’s hebben jullie ons personeelsuitje afgelopen vrijdag spetterend afgesloten! Door een goede opbouw, waarbij alle deelnemers betrokken werden, was het eindresultaat een bijzonder ritmische uitvoering. Jouw enthousiasme werkte aanstekelijk en maakte iedereen enthousiast. Een workshop waar lang over is nagepraat! En de rap die je voor ons schreef, die vergeten we nooit! Groeten, Monique.

Akke Albada, Buurt Weltevreden, 17 juni 2017
Beste Dununba, de workshop van Nique was echt tof. We hebben veel kids op ons plein en van 1,5 tot 14 jaar oud deden ze gewoon mee 😊 En nog flink wat volwassenen ook. We trommelden letterlijk iedereen op voor het feest. We hebben er alleen maar positieve response op gehad. Veel dank! Groet, Akke Albada.

Janet Asveld-Bellemakers, vriendengroep, vrijdag 19 mei 2017
Gezellig een weekendje weg met vriendengroep. Een Workshop Braziliaanse Percussie bij Dununba/Niels geboekt en de gezellige avond kreeg een hilarische wending! Wat een feest om op zo’n manier samen muziek te maken. Muziek en dans met heel veel humor gebracht. Ook niet-muzikaal-voelende-mensen kwamen aan hun trekken (haha  ;-)  …) Het was een feestje!! Werkelijk een aanrader!
Met vriendelijke groet, Janet Asveld- Bellemakers.

Jeanne Stroosnijder, KW1 College, 26 april 2017
Hallo Niels, Wat was het een leuke middag gister! Iedereen was enthousiast na afloop. Ik wil je namens al mijn collega’s bedanken voor jouw medewerking om onze surveillantendag tot een succes te maken. Het is toch maar afwachten of iedereen het leuk vindt en meedoet.
Nogmaals dank en misschien nog eens tot ziens, Jeanne.

Monique Dominicus, Wever Thuis Reeshof, 7 april 2017
Beste Dununba, nogmaals hartstikke bedankt voor de gezellige workshop! We hebben het erg naar onze zin gehad; veel gelachen met z'n allen. En het was weer eens een andere vorm om samen bezig te zijn, in een heel ontspannen en ongedwongen sfeer. Alle collega's hebben genoten! Uiteraard ook de combi met de tapaslunch en het borreluurtje daarna, maakte ons teamuitje geheel geslaagd!
Ook complimenten naar Niels toe, hij paste gewoon in de groep, erg gezellig om hem als begeleider te hebben.
Er werd zelfs gezegd:"al duurde t nog een half uur/uurtje langer, dan nog verveelde t niet!" Groetjes van ons allemaal.

Tessa Vergeer, KPN Online, 6 april 2017
“Een activiteit verzinnen met als doel ‘teambuilding’ voor 35 man is best lastig. Zorg maar eens dat iedereen even goed mee doet en het nog leuk vindt ook! Met een Braziliaanse Percussieworkshop van Dununba weet je zeker dat het een geslaagde workshop zal worden! Iedereen – met of zonder ritmegevoel – heeft al z’n energie gestopt in het uitvoeren van het gezamenlijke ritme. Daarnaast natuurlijk hard gelachen om de collega’s die net de maat misten, maar dat was geen enkel probleem. Niels zorgde ervoor dat iedereen goed mee deed en paste de workshop aan aan het niveau van de groep. Een aanrader als je op een leuke en originele manier een groepsactiviteit wilt organiseren!”

Marcella Meuleman, Muziekvereniging Vriendschap Oene, 10 februari 2017
Op 10 februari hebben wij met onze muziekvereniging een hele leuke djembé workshop gehad van Dununba. Vol enthousiasme en passie is deze workshop gegeven door Niels. Iedereen vond het een geslaagde workshop, zowel de drumleden als de leden die niet gewend zijn een slaginstrument te bespelen. Doordat de ritmes vanaf het begin worden opgebouwd en uitgelegd, was het voor iedereen goed te volgen. Dus ben je op zoek naar een leuke workshop, dan is Dununba zeker een aanrader!
Niels: namens ons allemaal nogmaals heel erg bedankt voor deze leuke en gezellige workshop!

Pauline de Boer, Telecall, 27 januari 2017
Wij krijgen binnenkort een nieuwe werkgever omdat het bedrijf waar we werkten verkocht is. Om onze leidinggevende te bedanken en om afscheid te nemen van elkaar, hebben we met elkaar djembe gespeeld onder leiding van Niels. Hij kreeg het voor elkaar om ieder van ons (40 vrouwen) enthousiast te maken en mee te laten doen. Het werd een swingend geheel met zelfs een rap over onze leidinggevende! Als we het nu weer over 'ons' feestje hebben gaan bij iedereen de ogen stralen! Het was zo leuk! Groeten, Pauline de Boer. 

M.E.J. (Marlies) Joosen, Productmanager Front Office, Amphia Ziekenhuis Breda, 11 & 19 januari 2017
We hebben onlangs twee ontzettend leuke percussieworkshops gehad met onze afdeling van Dununba. Onze medewerkers en vrijwilligers waren blij verrast en vonden het erg leuk om eens op een andere manier met elkaar een activiteit te doen. De begeleiding was ook zo aanstekelijk enthousiast dat iedereen met veel plezier heeft meegedaan. Een aanrader als je eens een andere invulling zoekt voor een team uitje. Met vriendelijke groet, Marlies Joosen.

Piet Zegers, Justitie, teamdag algemene zaken op 25 november 2016
Toen mij gevraagd werd een teamdag te organiseren kwam bij mij meteen de gedachte op om iets met muziek te doen. Een workshop percussie was voor mij een perfecte combinatie tussen een van mijn passies muziek en het  samenwerken in een team.
Na wat surfen op het net kwam ik bij Dununba terecht. Het enthousiasme spatte er vanaf. Dan is het natuurlijk afwachten of dit wordt waargemaakt in de praktijk. Hier kan ik alleen maar ja op zeggen. Niels voelde perfect aan hoe hij met ons als groep moest omgaan. En last but not least; het swingde “Braziliaans “de pan uit al zeg ik het zelf. Na afloop vele complimenten van mijn collega`s. Dus een echte aanrader. Niels nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Piet Zegers.

Marieke Haak, Taleninstituut Regina Coeli, 19 november 2016
Op 19 november hadden we een afdelingsuitje met 32 collega’s: een djembeworkshop bij Dununba! Het was fantastisch… Niels bracht alles met veel humor, vrolijkheid en enthousiasme. Iedereen heeft er ontzettend van genoten! Het was heerlijk om samen te trommelen in zo’n goede sfeer. M’n collega’s praten er nog steeds over. Een echte aanrader! Complimenten voor Niels. Groetjes, Marieke.

M. Kamminga, personeelsdag, 16 november 2016
Voor onze landelijke personeelsdag in Fort Voordorp heeft Dununba de opening verzorgd. En die was spectaculair! De sfeer zat er gelijk goed in en daar waren we erg blij mee. Een paar collega’s mochten mee spelen, geweldig! Daarna hebben Niels en Joris twee Bodypercussieworkshops gegeven. Wat een enthousiasme. Hoe iedereen het vond is goed te zien op de vrolijke foto’s. Wij zijn zeer tevreden dat we hebben gekozen voor Dununba. Bedankt!

Ria van Engen, zussen & nichtjesdag, 22 oktober 2016
De Braziliaanse percussie workshop met een groep van 22 vrouwen (tussen de 18-76 jaar) van Niels was geweldig!
Hij was enthousiast, kreeg stapsgewijs iedereen "aan de slag" en het eindproduct mocht er zijn.
Tussendoor erg veel gelachen. Met een kwinkslag wist Niels iedereen weer bij de les te krijgen.
Een heel leuke manier om met en van elkaar te leren en samen iets moois te maken en je ondertussen lekker uit te leven. Groet, Ria.

Eva van Duin, familieweekend, 21 oktober 2016
Tijdens ons familieweekend kregen wij een fantastische workshop van Niels. Wat hebben we gelachen, een herrie gemaakt en samengewerkt. Een zeer geslaagde activiteit voor onze hele familie. Zowel de ouderen als jongeren hebben genoten en iedereen kon hieraan mee doen. Niels begeleidde het proces met veel enthousiasme en de tijd vloog helaas voorbij.
Nog altijd trommelen we het aangeleerde deuntje na op de tafels, terugdenkend aan een mooi weekend met zeer geslaagde Djembe sessie. Bedankt! Hartelijke groet en wie weet tot ziens! Eva van Duin.

Anita Poelwijk, 50e verjaardag, 2 september 2016
Ik wilde van mijn verjaardag een echt feestje maken en dat is zeker gelukt met de fantastische workshop van Nique!
Zestien vrouwen om hem heen maar hij liet zich niet gek maken...:-) De djembes zagen er prachtig uit en de sfeer zat er meteen goed in.
Wij babbelden er op los, maar dan niet met onze mond, maar via de djembe. Ontzettend leuk om te doen!
Hartstikke bedankt. Groeten, Anita Poelwijk.

Nelly Scholten, familiedag, 28 augustus 2016
In de allereerste plaats, “super bedankt” voor de bijzondere workshop! We kijken er met veel plezier op terug.
De gezichten bij het zien van de trommels, was al een genot om te zien. Het was een feestje om samen met elkaar
een stukje te spelen. ZEKER EEN AANRADER!!! Met vriendelijke groet Nelly.

Brenda Verheijde, vrienden/teamweekend, 27 augustus 2016
Al jaren gaan de recreanten van korfbalvereniging Albatros op "trainingskamp" en worden de steeds strammer wordende spieren flink getraind. Met het oog op de immer belangrijke derde helft, werd het de hoogste tijd de polsen extra "onder handen" te nemen. Als super enthousiaste djembé leerling van Niels wist ik meteen welke work-out het meest geschikt voor ons was..... De verwachtingen lagen dus erg hoog en al lijkt het bijna onmogelijk: ze werden ruimschoots overtroffen! Het aanstekelijke enthousiasme van Niels en zijn alom aanwezige humor, bracht ons tot een opzwepend eindoptreden waarbij hier en daar zelfs de voetjes even van de vloer gingen! En als toegift een miniworkshop Afrikaanse zang onder begeleiding van Joris, wat een cadeautje. Teamsport op het hoogste niveau! Niels, we hebben enorm genoten! Super bedankt, Brenda.

Familie van Zuijlen,  familiedag, 21 augustus 2016
Hoi Niels, het was geweldig afgelopen zondag!! Heerlijk om met zo'n grote groep zo'n activiteit te doen en wat ging het geweldig!!
Bedankt voor je enthousiasme, we hebben ontzettend genoten!! Groetjes, Ad en Elly.

Natalie van Os, VBM, arrangement "Dineren met tromgeroffel" bij Guusjes in Utrecht, 1 juli 2016.
Beste Niels, Bij deze wilde ik je nog even laten weten dat iedereen ontzettend enthousiast was over de workshop die we van Nique hebben gekregen. Nogmaals bedankt voor alles en ook bedankt voor het regelen van het eten bij Guusjes; was echt heerlijk!!!! Leuke tent!!!
Ik zal jullie zeker bij anderen aanraden!!! Vriendelijke groet, Natalie van Os.

Sienie van Straaten, 66e verjaardag, 30 juni 2016
Beste Niels, hartelijk bedankt voor de leuke workshop. Iedereeen was zeer enthousiast!!!! Ongelooflijk dat je dit in die korte tijd uit mensen tovert. Hartelijke groeten, Sienie van Straaten.

Debby en Valerie, Basisschool De Maasoever, 17 juni 2016
"We hebben op onze kleuterfeestdag op Basisschool De Maasoever djembeworkshops en Afrikaanse dansworkshops van Dununba gehad. De kinderen van de groepen 1-2 waren super enthousiast. Het was leuk om al die vrolijke gezichten te zien. De communicatie vooraf verliep hartstikke fijn en vlot. Wij hebben een zeer geslaagde dag gehad met Dununba! Hartstikke bedankt!" Groetjes, Debby & Valerie.

Dorien Verschoor-Hellenthal, schoolfeest, GBS de Wegwijzer, 26 mei 2016
"We hebben op ons openingsfeest op basisschool de Wegwijzer djembeworkshops gehad van Niels. De kinderen van groep 3 en 4 waren echt zó enthousiast!! Het was leuk om al die geconcentreerde gezichtjes te zien. Iedereen genoot!
Niels was zelf ook zeer gedreven en kon super goed met de kids overweg. De communicatie vooraf verliep soepel en vlot.
Al met al een zeer geslaagde ervaring met Dununba! Niels, super bedankt!" Groetjes, Dorien.

Ria van Gils, Ruitersbos, 19 mei 2016 (Arrangement geboekt bij Oncle Jean in Breda).
Hallo Niels. Ik wil je hartelijk bedanken voor de fantastische workshop die je samen met je collega aan ons gegeven hebt. Het sfeertje wat jullie brengen is heel erg uitnodigend om mee te spelen. Jullie weten iedereen zover te krijgen dat ze allemaal meedoen. Iedereen is vol lof over ons teamuitje dat we afgesloten hebben met een heerlijk etentje bij Ome Jan in Breda. Namens ons allemaal Hartstikke bedankt. Groetjes Ria van Gils.

Leni Trommelen, familiedag, 7 mei 2016
De familie Trommelen heeft haar naam eer aan gedaan. We hebben er flink op los getrommeld. Vanochtend stuurde mijn broer de foto’s en we stonden er allemaal stralend op! Bedankt voor de workshop en de enthousiaste begeleiding! Groetjes, Leni Trommelen.

Nicole, verjaardagsfeestje, 7 mei 2016
Wat een leuke workshop hebben wij gehad onder leiding van Nique! Hij was er ruim op tijd en heeft de 13 dames onder controle weten te houden...:-) en tot grote hoogten opgezweept! Heel erg bedankt voor deze vrolijke workshop die mijn verjaardag mede tot een succes heeft gemaakt! Hartelijke groet, Nicole.

Andrew Ryan, Pleysiercollege, 8 april 2016
Het was een groot succes! De leerlingen vonden de djembeworkshops erg leuk. Onze leerlingen gaven zelfs aan dat ze 40 minuten tekort vonden...:-) Mijn collega's geven ook aan dat ze het heel leuk vonden hoe de workshops werden gegeven. Heel erg bedankt voor de prachtige workshops!

Willemieke den Hartog, vrijgezellenfeestje, 2 april 2016
Voor het vrijgezellenfeestje van mijn zusje hebben we een djembeworkshop bij Dununba gedaan. Al tijdens de voorbereidingen was het enthousiasme van Niels aanstekelijk. Betrokken en behulpzaam, meedenken, echt onwijs leuk! Tijdens de workshop zelf kregen we nog een klein stukje djembecultuur mee en hebben we heerlijk prachtige muziek gemaakt. Want daar stond ik nog het meest van te kijken, dat we in een tijdsbestek van 5 kwartier onder de enthousiaste begeleiding van Niels zulke mooie en swingende muziek konden maken! Enorm bedankt, echt een aanrader!!! Hartelijke groeten en wellicht tot ziens! Groetjes van Willemieke.

Jeugdvereniging Samuel, 12 maart 2016
Wij als JV Samuel willen jullie nog hartelijk bedanken voor de workshop djembe.
Vooraf waren er nog wat twijfels of we het wel echt zo leuk zouden vinden, maar de manier waarop Niels ons enthousiast maakte was echt heel gaaf! We kijken met elkaar terug op een geweldige, leuke en zelfs leerzame ervaring! Hartelijke groeten, JV Samuel.

Simone Willemse, Scheepvaart en Transport College Rotterdam, 11 maart 2016
Met het docententeam luchtvaart en rail van het Scheepvaart en Transportcollege hebben wij de workshop Percussie gevolgd.
Niels was erg enthousiast en wist gelijk een goede sfeer neer te zetten. De aankleding met de traditionele outfits maakte het geheel compleet. We hebben het enorm naar ons zin gehad en veel gelachen! Het heeft zeker bijgedragen aan de teambuilding van ons team.

Lia Tilmans, campingvriendengroep, 23 januari 2016 (Arrangement bij Oncle Jean in Breda)
Hallo Niels, Ik wil je namens alle campinggasten hartelijk bedanken voor de geweldige workshop die je ons hebt gegeven! De reacties die ik gisteren van iedereen kreeg waren erg lovend. Dat breng ik aan jou door want jij bent degene die ons een leuke middag hebt bezorgd. Het was ook zo komisch om te zien wat de Afrikaanse kleding doet. En met de muziek erbij was het een vrolijk samenzijn. Het eten was lekker en voldoende. Ik hoop dat jij net als wij een leuke middag hebt gehad. Nogmaals hartelijk dank! Groetjes, Lia.

Michiel Dijkstra, UWV, 26 november 2015 (Arrangement "Herrie in Heffer)
We hebben een erg leuke avond gehad in Heffer, zowel wat de workshop betreft als het eten daarna. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad van collega’s. We waren zelf ook verbaasd dat we na korte tijd al een aardig ritme te pakken hadden, maar dat is ook zeker dankzij de professionele begeleiding!

Xandra Nix, familiedag, Rotterdam, 10 Oktober 2015
Een hele leuke percussie workshop waar we met de hele familie van jong tot oud van hebben genoten. Ongelofelijk dat we na een uurtje oefenen al in staat waren gezamenlijk ritmische klanken te produceren.... Eerst rustig en dan sneller en sneller... Tot op vandaag (inmiddels al weer een maandje later) trommelen we het ritme nog steeds op de keukentafel. We kunnen er nog geen genoeg van krijgen... Een zeer geslaagde middag!

Babet Klooster, Gemeente Amsterdam, 10 september 2015
‘Het was een ontzettende sfeervolle workshop met een gedreven docent. Het werd daardoor een zeer gezellige, ritmische en verbonden workshop. Met een aantal mooie talenten onder ons! Dank voor deze ervaring!’ Groet, Babet.

Josee Berkmans, Kerkhoven, België, 4 september 2015
Op vrijdag 4 september 2015 vierden we de Diamanten bruiloft van onze ouders Maria en Stinus.
In de vroege avond, na een lekkere BBQ, begon de Djembé workshop. Een fantastische ervaring! De oudste deelneemster 85 jaar en de jongste deelneemster 5 jaar. Allen hebben zich geweldig geamuseerd. We stonden versteld dat we als "leken van de muziek" zo'n geweldig ritme en samenhorigheid teweeg konden brengen. Het enthousiasme was zo groot dat sommigen niet meer wilden stoppen!
Zeker een aanrader voor eender welke gelegenheid!!!! Tot een volgende keer. Groeten, Josee.

Roos van der Hagen, Nationale Nederlanden, 4 september 2015.
De djembeworkshop was ter gelegenheid van mijn 25 jarig jubileum. Ik heb echt genoten! We hebben gelachen met elkaar, het was een leuke workshop en de leraar deed het heel leuk! Groetjes, Roos van der Haagen.

Geke Bal, familieweekend, 29 augustus 2015
Beste Niels en beste Joris, Wij willen jullie enorm bedanken voor de onvergetelijke avond; Het was supergenieten met jullie! Van jong tot oud hebben wij genoten van jullie gedreven lessen. Er wordt nog steeds vol enthousiasme over gesproken. De volgende keer weet ik jullie weer te vinden! Groetjes, Geke.

Nina Kloeg, Optelec, 16 juni 2015
Het 40 jarig jubileum van ons bedrijf verdiende een feestje en wat hebben we het heerlijk gehad: barbecue op het strand, een heerlijk zonnetje en als afsluiter een spetterende Afrikaanse percussie workshop. Met 50 man hebben we een behoorlijk geluid weten te produceren! Het was erg leuk, iedereen was enthousiast en we konden al snel een leuk ritme spelen. Zeker aan te raden als onderdeel van een personeelsuitje! Groetjes, Optelec.

Tessa Altorf, Euro Tank Terminal, 5 & 12 juni 2015
Als afsluiting van een project hadden wij op zowel onze terminal in Rotterdam als Amsterdam een kleine viering met een lekkere lunch, gebak en een workshop Braziliaanse percussie van Dununba.
Beide dagen was het tropisch warm, wat natuurlijk goed in het thema pastte. In de volle zon werd er enthousiast op los getrommeld.
Aan het begin was iedereen nog wat huiverig, maar het enthousiasme van Niels en Joris trok al snel meer mensen bij de groep.
En binnen een klein uurtje klonk er daadwerkelijk een leuk ritme over het terrein, en dat zonder percussie ervaring.
Ik heb een hoop positieve reacties gekregen achteraf; over de sfeer, de workshop zelf en de begeleiders van Dununba.
Twee zeer geslaagde dagen mede dankzij deze workshops!! Bedankt hiervoor!

Marleen Geerts, Famiiledag, 17 mei 2015
Tijdens onze familiedag hebben we een Afrikaanse percussieworkshop gehad van Dununba.
Het overleg vooraf was prettig en alles was goed geregeld. Tijdens de workshop hebben we erg veel lol gehad. Het valt niet mee om het ritme vast te houden en dat zorgde voor veel hilariteit. En wat was het leuk om dan uiteindelijk met z'n allen een mooi lied te spelen én tegelijk te eindigen. Heel bijzonder om als familie zoiets samen te doen, de reacties achteraf waren erg positief. Groetjes, Marleen.

Ditte Mulder, Familiedag, 14 mei 2015
Wij hebben gisteren enorm genoten van de workshop. Iedereen heeft het geweldig gevonden en wij kijken met elkaar terug op een zeer geslaagde familiedag mede dankzij Dununba en met name door de docent Nique die het tot onze volle tevredenheid heeft gedaan.

Martine Hollegien, Jongerenkoor Power of Music, 24 april 2015

Met ons jongerenkoor bestaande uit ongeveer 30 personen hebben we onlangs een super leuke djembeworkshop bij Dununba gevolgd.
Geweldig om te zien hoe je met zo`n grote groep verschillende mensen aan het einde van de workshop gezamenlijk een nummer kan spelen. De passie voor muziek maken straalt er bij Niels van af. Met zijn enthousiasme neemt hij iedereen mee! We hebben genoten!!
Groet, Martine Hollegien, Power of Music.

Kitty Heij, Familiedag, 6 april 2015
Tweede Paasdag hadden we een dag met de gehele familie: zo'n 60 man in de leeftijd van 3 tot en met 70+. De dag stond vol gepland met leuke en gezellige activiteiten, maar de echte verrassingsactiviteit was toch wel de Braziliaanse Percussieworkshop!! Op heel duidelijke en enthousiasmerende wijze werd ons aangeleerd wat de bedoeling was en voordat we het goed en wel door hadden waren we met de gehele familie iets heel goed klinkend & ritmisch aan het maken. Wat een kick & wat heb ik een hoop lachende familieleden om mij heen mogen zien! Dununba is voor ons: betrouwbaar, prettig in de contacten, professioneel en gepassioneerde muzikanten. Kortom: een heel dikke aanrader!!

Judith Blom, Verjaardag, 21 februari 2015
Ik heb op 21 februari samen met 14 ladies de workshop Braziliaanse Percussie gevolgd. Ik was 40 geworden en wilde met mijn vriendinnen iets leuks gaan doen. Het was een goede workshop!! Iedereen op 1 na had nog nooit ervaring met percussie en het lukte om ons samen iets moois te spelen. Dit kwam doordat de leraar  drempelverlagend was. Hij sloot goed aan bij de groep en stelde een ieder op zijn gemak. Er ontstond een positieve energie en de goede toon voor de rest van de dag was gezet! Een aanrader als voor de start van een leuke dag! Wij hebben het er nog steeds over!!! Bedankt Niels en Wilma voor het bijdragen aan een superleuke dag voor mijn verjaardagsfeest!

Ruud Haex, Executive coach, 30 januari 2015

Op 30 januari 2015 heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Niels en Joris (gitarist). Aanleiding was een hei-sessie voor een bank met een aantal zware onderwerpen. Om de mensen wat losser te krijgen en elkaar op een andere manier te leren kenen, zijn we begonnen met een body-percussieworkshop, wat later gevolgd werd door een Braziliaanse percussieworkshop. Wat aarzelend begon de groep. Maar onder de bezielende leiding van Niels en het opzwepende gitaarspel van Joris, ontaardde het geheel in een spetterende, muzikale totaal ontspannende, energie-gevende, swingende band. Ze hebben het er nog steeds over! Nogmaals dank voor dit swingende positieve intermezzo en heel graag tot een volgende keer.

Erica Verschuren, Bakker Bart Best, 18 januari 2015
(Arrangement:"Swingende Tapas-lunch")
Met ons winkelteam hebben we een ontzettend leuke middag gehad. Eerst een prima lunch in het gezellige en verrassend grote tapasrestaurant La Cabana en daarna de djembé workshop. Dat was echt lachen en de professionele deskundigheid van de Dununba docent hield onze giechelende meiden goed in bedwang op een leuke manier. We hebben er van genoten en waren trots op het eindresultaat. We konden inderdaad een leuk stukje trommelen.
Een aanrader! Groetjes, Erica Verschuren.

Marian Dazler, verjaardagsfeestje, 14 januari 2015
Op 14 januari (mijn verjaardag 66) een workshop djembe door Niels laten verzorgen. Een kleine maar enthousiaste groep (10 pers.) waarvan de helft kinderen, was aanwezig. Dat hebben we geweten, na 5 min. was er onder veel gelach al een plas pauze! Niels deed mee wat zich aandiende en pakte de draad van de djembe weer goed op. Dus heerlijk trommelen wat toch het doel van de workshop was. Het was een middag lachen en toch ook spelen op de djembe! Het heeft ten volle aan mijn verwachtingen ( en van de andere) voldaan en ik kan terug kijken op een heerlijke middag/verjaardag! Dank aan Niels voor zijn positieve en geweldige inbreng!

Els de Vlaam, Afrikaanse djembéworkshop, zaterdag 20 december 2014 in het Develpaviljoen ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van haar man Peter.
Het was voor Peter een complete verrassing en een daverend succes! We hadden bijna 60 mensen opgetrommeld om mee te doen aan de workshop waarbij Peter in het middelpunt stond. In een Afrikaanse outfit mocht hij op een speciale trommel het ritme van de andere djembé’s begeleiden. Onder de bezielende en vrolijke leiding van Niels, en Joris met gitaar, werd het al snel een vrolijke boel. Niels strooide gul met complimenten en maakte het iedereen naar de zin. Na afloop was men verrast de ritmes te kunnen slaan en er ook nog eens bij te zingen! Niels en Joris, jullie hebben het weer waar gemaakt en onze verwachtingen werden overtroffen!
Onze oren en handen genoten nog lang na van de diepe klanken van de prachtige djembé’s. Super bedankt namens Peter en alle gasten.

Adriënne Acke, RDOG Hollands Midden, 11 december 2014
Workshop percussie Dununba voor de GGD was groot succes!
Op 11 december 2014 verzorgden de mannen van Dununba een inspirerende percussie workshop voor onze afdeling.
Met de nodige flair en humor namen Niels en Joris ons mee op reis door de Afrikaanse jungle.  Na slechts één uurtje oefenen waren we in staat een samenhangend percussiestuk ten gehore te brengen. De mannen hadden zelfs speciaal een rap  voor ons gemaakt.
Een absolute aanrader voor een onvergetelijke ervaring! Met vriendelijke groet, Adriënne Acke, Secretaresse Meldpunt Zorg en Overlast/
Maatschappelijke Zorg en Veilig Thuis, RDOG Hollands Midden.

Inge Versteeg, Ministerie van Binnenlandse zaken, 19 november 2014
Ter afsluiting van een projectgroep hebben wij een djembe workshop gekregen van Niels. Het was er één uit het smakelijke  en swingende percussieworkshop arrangement dat Dununba aanbiedt. Wat hebben wij veel plezier gehad en wat is er veel gelachen!
Eerst dacht de groep, “dit gaat nooit lukken om het ritme te leren”. En…………….. binnen de kortste keren hadden wij de swing erin. Dit mede door het enthousiasme waarmee Niels zijn workshop geeft. En wat heeft hij de humor erin gebracht.
De lunch was meer dan voortreffelijk. Het was echt een fantastische afsluiting van ons project. Dit is echt meer dan voor herhaling vatbaar!

Ellen Kanters, Albert Schweitzer Ziekenhuis, 3 november 2014
Met de collega's van onze afdeling hebben we een workshop djembé gekregen van Niels. Hij kwam met zijn trommels naar de locatie. Er volgde een vrolijke, hilarische en ritmische les. Alles vond in een heel gezellige en ontspannen sfeer plaats. Iedereen was dan ook razend enthousiast! Het was nog dagenlang het gesprek van de dag (mede door de gevoelige handen naderhand van een aantal enthousiastelingen die er lekker op los getrommeld hadden). De reacties achteraf waren vooral dat Niels de workshop met veel enthousiasme brengt en mensen niet aanspreekt als ze soms wat minder goed het ritme te pakken kregen. Wij hebben genoten en vonden de tijd eigenlijk veel te snel voorbij!

Thijs en Suzan, Bruiloft, 31 oktober 2014
Met onze daggasten hebben wij op deze zonnige herfstdag heerlijk buiten kunnen djembeën. Al snel na de start was er op ieders gezicht een brede glimlach te zien. Jong en oud genoot van het ritmische samenspel, dankzij de vrolijke en ongedwongen manier van lesgeven van Niels. Voor ons was de djembeworkshop een hele leuke sfeermaker op onze onvergetelijke dag. Superbedankt!

Anne de Bos, Albeda College, 17 oktober 2014
De besproken workshop Brazilliaanse Percussie was een groot succes bij onze leerlingen van niveau 2. De docent was ruim op tijd en goed voorbereid. Duidelijk te merken dat er veel ervaring was met deze doelgroep. Niels speelde goed in op de behoefte van de groep. Top lessen!

Jolanda Duyvesteyn, Columba Communications, 1 oktober 2014.

Op 1 oktober jl. vond de Gladheidcoördinatorendag plaats. Deze dag, speciaal voor medewerkers van RWS die ervoor zorgen dat wij bij winters weer veilig over de weg kunnen, kon op geen betere manier starten dan door de percussie workshop, gegeven door Niels en Joris.
Enigszins voorzichtig betraden de deelnemers de zaal waar 40 trommels in een grote cirkel stonden opgesteld. Niels en Joris hadden niet heel veel tijd nodig om iedereen mee te laten doen hetzij op de djembė, hetzij met een ander instrument dat hen gegeven werd. Het uiteindelijke resultaat was een mooi samenspel van 80 gladheidcoördinatoren. Er werd veel gelachen en de sfeer was voor de rest van de dag ontspannen en informeel, precies datgene dat wij voor ogen hadden.
Wil je een bijeenkomst op een ontspannen manier starten? Dan kan ik iedereen Niels en Joris aanbevelen!

Marjan en Nico Bakker, neven en nichtendag, 14 september 2014
Op 14 september 2014 hebben wij van Niels een workshop percussie gehad in Maarsbergen. Het was geweldig. Leuke kennismaking met Niels en daarna de “trommels” uitpakken.
Het was prachtig weer en we hebben de workshop buiten op het plein gehouden. De hele camping liep uit om te komen kijken waar het geluid vandaan kwam en hoe goed wij ons best deden  We hebben ons best gedaan en ook heel veel gelachen.
Wij waren met 26 nichten en neven en iedereen vond het geweldig om dit te doen. Wij zijn nu 5 weken verder en de familie praat er nog steeds over. Heel erg bedankt namens ons allen en het was grandioos!

Tineke Creemers, Bfactory, 10 september 2014

Iedereen heeft de percussieworkshop erg leuk gevonden! Het was een goede bijdrage aan ons Bfactory dagje uit. Het schip Vita Nova is een zeer leuke locatie met sympatieke schippers. Ook hebben ze heerlijk gekookt voor ons.

Esther Damman, 10 augustus 2014
De 70e verjaardag van mijn moeder was grandioos! 30 gasten, allemaal met djembe tussen de benen, hadden enorm veel lol. "Ik hoor ergens het goede ritme" riep Niels optimistisch. Wat een dijk van een workshopleider. Op onverklaarbare wijze kreeg hij 'the groove' in de ploeg. Hij werkte naar een prachtig hoogtepunt toe waar de jarige met haar kleinzoon in het midden van 30 drummende familieleden en vrienden op de bas sloeg. Na afloop was de sfeer heerlijk. Lekker los, heel bijzonder. Dank Niels!

Roos, Post NL, 3 juli 2014
Het was gisteren een geslaagde middag en avond! De ambiance, eten en de workshop was fantastisch.
Mijn complimenten voor Niels Fleurke en Joris. Ik vind ze vakkundig, professioneel en ontzettend muzikaal.

Yvette van Hoeckel, 27 juni 2014, De Zwengel
Tijdens de personeelsdag van onze school hebben we o.a. heerlijk genoten van de geweldig leuke workshop djembé.
Het was heel erg leuk en afwisselend. We kregen verschillende muziekstukken die uiteindelijk bij elkaar kwamen.
We hebben drie technieken geleerd om op de djembe te slaan. Dat werd ook geoefend in groepjes van 2 of 3 en door de groep te halveren in een soort van kanon. De begeleiders speelden ook mee om het echt als een muziekstuk te laten klinken.
De sfeer was geweldig en we waren goed enthousiast!
Collega's die een andere workshop volgden maar ons wel hoorden, viel het op dat de ritmes al snel moeilijker werden. Het klonk echt heerlijk. Er was echt een ontspannen sfeertje. Dank jullie wel. Groetjes,Yvette.

Ada van der Toorn, Woonzorgcentrum Lindenhof, 25 juni 2014
De workshop voor het personeel werd fantastisch gegeven; vol enthousiasme, betrokkenheid en flair. We konden ons ritme gevoel opschudden, we leerden luisteren naar elkaar en hadden onderwijl zo veel plezier met elkaar. Het was in één woord fantastisch!
Veel dank en het ga jullie goed!

Frouwina, Basisschool de Trimaran, 21 juni 2014
Namens de feestcommissie van De Trimaran (basisschool) wil ik jullie bedanken voor het geweldige optreden van de 2 heren die ons begeleiden tijdens de Percussieworkshop. Verder vonden wij de samenwerking vooraf en achteraf super! Een vriendelijke groet, namens de commissie, Frouwina.

Els, VAN AS personeelsfeest, 13 juni 2014
Op vrijdag 13 juni jl. vierden we o.a. het 80-jarige bestaan van VAN AS. Reden om daar eens lekker lawaai bij te maken. En dat gebeurde ook langs de Maas in Rotterdam. Met meer dan 60 trommels trommelden we er lekker op los. En dat deden we onder de bezielende leiding van Niels en Joris. Zij hebben ons op enorm enthousiaste wijze –met humor- aan de hand genomen tijdens een leuke workshop djembe.
Niels en Joris, erg bedankt voor jullie bijzonder leuke begeleiding bij dit evenement.

Krista Dijkhuizen, Deltares, 12 juni 2014
Ik heb van mensen om me heen eigenlijk niets anders dan positieve reacties gekregen over het uitje, en zeker over de Djembe workshop.
Het was ontspannen, je kon even lekker nergens anders aan denken, en het klonk nog erg leuk ook!
En jullie enthousiasme straalde er vanaf, dat was ook erg leuk om te zien.
Daardoor werd iedereen enthousiast en dat was leuk.
Ga vooral zo door. En als ik de kans krijg nog een keer een workshop met jullie te organiseren, dan zal ik dat zeker doen!

Martine, Drumfanfare Jonathan, 9 april 2014
Woensdagavond 9 april organiseerde onze activiteitencommissie de tweede succesvolle workshopavond voor haar leden. Dankzij de enthousiaste docenten Souleymane Camara en Audrey Wilson van Dununba Percussie Workshops maakten wij kennis met de achtergrond van het instrument, leerden wij er slagvaardig op spelen en maakten toon voor toon uiteindelijk best een indrukwekkend stukje muziek. Iedereen was erg enthousiast en is er veel gelachen!

Marianne, vrijgezellenfeestje, 22 februari 2014
Wat was dat superleuk zeg!!! Allereerst heeft de bride-to-be genoten, wat uiteraard de insteek van het hele feestje was. Maar ik kan jullie met zekerheid zeggen dat zij zeker niet de enige was die heeft genoten. Tot nu toe alleen nog maar enthousiaste verhalen gehoord. Echt superleuk & bedankt voor het meedenken en puzzelen vooraf, voor de basic-dingen die moeten worden geregeld, maar die als ze niet worden geregeld zo tegen kunnen werken, voor het feit dat er niet echt snel iets te veel was en een vraag altijd gesteld kon worden en last-but-not-least ook voor het enthousiasme waarmee de workshop is gegeven. Geloof me, zo krijgt zelfs de grootste zuurpruim er plezier in!!! Anyway, heel erg bedankt voor alles!!!

Jacqueline Wingelaar, De Koetsveldschool, 7 februari 2014
Tijdens een teamuitje hebben wij genoten van een workshop djembe. Niels was erg enthousiast en zijn enthousiasme sloeg over op ons!
De sfeer was ontspannen, er was ruimte voor een grapje en binnen korte tijd was er een leuk resultaat bereikt! Kortom: een aanrader!! 

Conja Biersteker, vrijgezellenfeestje, 29 november 2013
Beste Dununba, nogmaals heel hartelijk dank voor de ontzettend gezellige, leuke workshop!! Er werd met veel enthousiasme en humor geleerd hoe we moesten spelen. Het is zeker de moeite waard geweest. Ook onze vrijgezel van het feestje heeft genoten. Groetjes van de zeeuwse meiden ;-)

Bianca van Zomeren, Dock Haarlem, 20 november 2013
De djembeworkshop van vorig week was sprankelend en gezellig!! Niels gaf met humor en geduld les tijdens de 'Week van de Wijkplaats'. Bovendien hebben we na een uur les al op kunnen treden voor de dagopvang van het wijkcentrum!

Marjolein van Vliet, Jeugdvereniging Immanuel, 15 november 2013
Het is echt een aanrader om Dununba een avondje te boeken. Je bent dan verzekerd van een gezellige avond, waarbij iedereen het naar zijn zin zal hebben. Niels trekt je mee in zijn enthousiasme en maakt er een swingende workshop van die je niet snel zal vergeten.
Ook het contact via de mail verliep prettig. Wij willen jullie alsnog bedanken voor deze geslaagde avond. Wij hebben er van genoten!
Ga zo door en misschien tot ziens!

Ivar Boom, Ampelmann.nl, 19 september 2013
Beste Dununba, bij deze willen we jullie nogmaals bedanken voor de Djembeworkshop! Op kantoor zijn er vele positieve reacties geweest! Nique heeft een uitstekende workshop neergezet en voor een leuke middag gezorgd!

Marijke van Baren, Familiedag, 15 september 2013
Al heb je niets met djembé of percussie, na een workshop van Niels kun je zonder twijfel zeggen dat het leuk was! Je wordt gewoon meegesleurd in zijn enthousiasme. Iedereen van 2 t/m 70 jaar heeft genoten, gelachen en ondanks tintelende vingers gewoon meegedaan op deze familiedag! En aan het einde werd er toch maar mooi even een leuk deuntje getrommeld.

Esther van Helden, Hour of Power, 6 september 2013
De workshop was een verrassing voor het personeel op ons dagje uit en iedereen was stuk voor stuk blij verrast toen de trommels werden klaargezet. Het bracht plezier, teambuilding en een prachtig ritme! Hartelijk dank voor deze onvergetelijke ervaring.

Ellen Stolk, TriviumLindenhof, 23 juli 2013
Op onze dagbehandeling hebben wij een workshop gekregen aan een groep kinderen van 10 tot 12 jaar. De workshop werd op een leuke en enthousiaste manier gegeven. De begeleiding was goed, zodat iedereen (met of zonder ritmegevoel) leuk mee kon doen. Wij hebben er van genoten.

Floor Brouwer, Stichting BONT, 29 juni 2013
BONT zet zich met studenten in voor verstandelijk beperkte jongeren door hen elk weekend activiteiten te bieden om aan meer levenservaring te komen. Dit weekend stond een djembeworkshop centraal. Onze jongeren waren helemaal zenuwachtig en konden niet wachten. Toen Niels eenmaal binnen kwam met alle 'trommels' was het ijs gebroken. Iedereen ging in volle overtuiging meedoen en genoot vol op! Verder dan het begin 'deuntje' zijn wij niet gekomen, maar wat een geweldige ervaring was dit voor de BONT-jongeren!

Cynthia de Voogd, Kinderkoor Ziezo, 26 juni 2013
Ter afsluiting van het seizoen voor kinderkoor Ziezo hebben we Dununba uitgenodigd voor het verzorgen van een Afrikaanse Percussieworkshop. Ons kinderkoor bestaat uit ongeveer 20 kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar; heel gevarieerd dus. Maar ondanks de verschillende leeftijden werd voor ieder kind het bespelen van de djembe goed uitgelegd en de kinderen hebben zelfs een Afrikaans liedje leren zingen. De kinderen hebben genoten van deze muzikale middag! Door het enthousiasme van Niels werden de kinderen ook enthousiast en hebben ze met veel plezier op de djembe gespeeld. Absoluut en aanrader dus voor groepen kinderen! Ga zo door!!

Maja de Jonge, TriviumLindenhof, 20 juni 2013
We hadden Dununba uitgenodigd op ons bedrijfsfeest in juni. Onze doelstelling was om het personeel een gevarieerd programma aan te bieden in de middag en een spetterend feest in de avond, na een lekkere BBQ. Een van de onderdelen in het middagprogramma was een Djembeworkshop, verdeeld over 3 sessies. Het was een groot succes. Iedereen was meteen lekker bezig, er werd serieus gewerkt maar ook veel gelachen. De deelnemers waren superenthousiast en hebben genoten van de workshops. Het aantal deelnemers per sessie was natuurlijk beperkt, waardoor er ook geïnteresseerden teleurgesteld moesten worden. Maar de gelukkigen die wel konden deelnemen hebben genoten. We gaan Dununba zeker nog een keer uitnodigen!

Esther Gaudelius, Yulius, 10 juni 2013
Door de workshop kwam er een heus teamgevoel naar boven, plezier en lol. Het was een goeie workshop met veel humor en gezelligheid. We hebben er ook zeker wel wat geleerd. Doordat je samen moest werken voor een mooi gehoor, ben je ook van elkaar afhankelijk. Wij vonden het super!

Eveline van Zweeden, verjaardag oma, 9 juni 2013
Wij hebben voor de verjaardag van oma met de hele familie een enorm leuke workshop gehad! Van de leeftijd van 3 tot 87 jaar, iedereen had het naar zijn zin. Binnen een uur had Niels ons een liedje geleerd wat we zo met de hele familie konden spelen. Muzikaliteit is geen must, iedereen kon meedoen, echt een aanrader!

Coby en Heiko, 40-jarig huwelijk, 25 mei 2013
Op 25 mei 2013 hebben we ons 40-jarig huwelijk gevierd. Daarbij hebben we ook een percussieworkshop gedaan onder leiding van Niels en Joris. Wat een enthousiasme en muzikaliteit bij dit duo. En wat een geduld om alles uit te leggen en leuke presentatie waardoor ze iedereen bij de 'les'  konden houden. We hebben ervan genoten. En onze gasten waren ook heel enthousiast. Het was een zeer gevarieerde groep van 65 deelnemers waaronder kinderen van 3-8 jaar, pubers, volwassenen. De oudste deelnemer was 88! Enorm bedankt... Het was een fantastische ervaring. Absoluut een aanrader!

Jeanette Vissers, Familiedag, 13 april 2013

Wij hebben een heerlijke familiedag gehad. De lunch bij Oncle Jean was zeer uitgebreid. Ook aan de vegetariërs was gedacht. Geweldig geregeld! Niemand is te kort gekomen. Daarna de workshop Percussie spelen. Ook een enorm leuke ervaring. Lang niet zo makkelijk als je in eerste instantie denkt. Maar gelukkig hadden we een goede en geduldige leraar, die ons van allerlei ritmes heeft laten spelen. Het was ook erg leuk te horen hoe enthousiast Hans over percussie spelen kan vertellen. Het is ons duidelijk geworden dat wat wij "getrommeld" hebben, niets voorstelt met het werkelijke Percussie spelen!

Henrie de Vogel, Reaktgroep, 2 april 2013
Op 2 april hadden we onze jaarlijkse teamdag in Voorburg. De bijeenkomst stond in het teken van ‘communicatie’. Goed in je vel zitten, op de hoogte zijn van ontwikkelingen en op een fijne manier met elkaar kunnen samenwerken is immers een voorwaarde om cliënten goed te begeleiden. Na een inspirerende, leerzame dag gingen we ‘los’ tijdens de Djembéworkshop. En schijn bedriegt, want het is lang niet zo makkelijk als we aanvankelijk dachten. We kwamen er al snel achter dat samen muziek maken een stuk makkelijker gaat als je naar elkaar luistert, communiceert en samenwerkt. Dununba: bedankt voor de inspirerende en ontspannen workshop!

Sien Ruijer, TMG Distributie, 21 maart 2013
Op 21 maart 2013 heeft TMG Distributie een personeelsfeest gehouden in Utrecht. Dununba was uitgenodigd om een Afrikaanse Percussieworkshop te verzorgen, dit hebben zij geweldig gedaan! Niels heeft zoveel enthousiasme dat hij de mensen weet mee te nemen in de wereld van de Afrikaanse Percussie. Wij kijken met veel plezier terug op deze workshop en raden iedereen aan dit ook eens mee te maken.

Petra van Eijk, School met de Bijbel, 7 februari 2013
Als afsluiting van het project over Malawi hadden groep 3 en 4 een workshop. Voor de groepen 5 t/m 8 was deze workshop de start van het project. De kinderen en leerkrachten hebben er enorm van genoten. Voor een aantal viel het niet mee om in de juiste ritmes te komen... Het werd ook op een leuke manier gedaan. Over een paar jaar is het zeker voor herhaling vatbaar!

Bert Maas, Franciscusschool, 15 januari 2013
Op de agenda van een intensieve studiedag op de Franciscusschool in IJmuiden stond als afsluitende activiteit een lezing van een bekende pedagoog gepland. Thema: 'Niet praten. maar slaan?!' Best zwaar aan het eind van zo'n studiedag. Geen van de teamleden wist echter dat de schoolleiding in werkelijkheid een hele andere activiteit gepland had: een percussieworkshop onder leiding van Niels Fleurke.
De verrassing was groot toen 32 djembé's de school in gedragen mochten worden. De workshop werd met enthousiasme gevolgd. Niels bleek een goed entertainer te zijn. Een heerlijke, vrolijke manier om een studiedag af te sluiten. Een aanrader!

Jacob Zwiers, Carpe Noctem, 15 december 2012
Alle deelnemers hebben enthousiast gereageerd. Enkelen wat last van pijnlijke vinger, echter iedereen vond het leuk! Zelfs de twee éénarmigen onder ons hadden de gelegenheid zich vol in te zetten. Bedankt voor de gezellige avond.

Patricia Kuil, Mediq CombiCare, 13 december 2012
Donderdag 13 december heeft het verpleegkundig team van Mediq CombiCare zich aan boord van de Vita Nova in Amersfoort verzameld. We hebben daar genoten van een fantastische workshop Djembé. Onder begeleiding werden verschillende ritmes geoefend. Aan het eind van de workshop werd dit samengevoegd tot een heel “muziekstuk”. Het enthousiasme van de docent en het ritme brengt je al snel in een gezellige sfeer. Nadat iedereen zich lekker had uitgeleefd op de trommels werd de oversteek gemaakt naar een naastliggende vrachtboot die gebruikt wordt als B&B locatie. Daar schoven we aan voor een bijpassende maaltijd (in Afrikaanse stijl).We hebben genoten van de bijzondere en smakelijke gerechten. Kortom een gezellige bijeenkomst op een bijzondere locatie.

Natalie van Dijk, BSO-evenement, 22 oktober 2012
Op maandag 22 oktober hebben wij voor ruim 150 kinderen in de leeftijd van 4 tot 11 jaar een workshop gekregen van Dununba. Van te voren waren de kinderen op leeftijd ingedeeld in groepjes tussen de 15 en 20 kinderen. Alle workshops waren goed afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Ook was er een leuke interactie tussen degene die de workshop gaf en de kinderen. Binnen de kortste keren trommelden alle kinderen enthousiast mee. Een leuke ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is!

Agnes Rutten, R.K. Geloofsgemeenschap Sint Victor Waddinxveen, 14 oktober 2012
Wij hebben in oktober 2012 een workshop door u laten verzorgen. De doelgroep was circa 20 kinderen, zijnde leden van het kinderkoor en de misdienaars. De leeftijd varieerde van 8 tot 20 jaar. Ook enkele volwassen begeleiders deden mee. Het werd een zeer leuke en geanimeerde workshop, zeker door de enthousiaste manier waarop deze door u werd verzorgd. Wij zijn blij dat wij onze keuze hiervoor hebben gemaakt. Nogmaals dank!

Netty Alderliesten, Fysiotherapie De Lus, 12 oktober 2012
Wij hebben een workshop Percussie gehad van Niels met alle medewerkers van onze Fysiotherapie praktijk. Het was geweldig, heel veel gelachen. En nog een leuk geluid ook!! Wij zullen het iedereen aanraden om dit zeker een keer te doen.

Marieke Quant, Verjaardag, 6 oktober 2012
Weer eens iets anders, je nieuwe levensjaar met veel tamtam inluiden in je eigen woonkamer, samen met mijn allerliefste vriendinnen. Iedereen was in staat om het lesritme van Niels te volgen en zeer gedreven om de eerste basistechnieken mooi te laten klinken. We waren allen verrast hoe goed en swingend het klonk, toen alle ritmes samen kwamen. Het was echt een feestje!

Studievereniging Com

« Vorige