Dununba is jarig en trakteert


Hoera! Dununba bestaat 10 jaar en dat willen we vieren.

In 2003 ging de website van Dununba de lucht in. Niet lang daarna werd de eerste workshop geboekt. Daarna zouden er nog vele volgen. Bedrijven, scholen en particulieren wisten ons steeds beter te vinden. We willen al onze klanten, waaronder jou, hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Onze 10e verjaardag willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We willen dit vieren met een mooie aanbieding voor onze nieuwsbrieflezers:
Wanneer je een workshop boekt in oktober, november of december 2013, ontvang je 10% korting!
Het gaat om het plaatsen van de boeking in 2013, de workshop mag ook in 2014 (of 2015) plaatsvinden. Zo kun je voor een nog scherpere prijs een swingende workshop beleven samen met collega’s, familie of vrienden.

Als je wilt profiteren van deze actie, vermeld dan de code NWBR1013 bij je boeking of offerteaanvraag (in de e-mail of bij opmerkingen in het aanvraagformulier). Je krijgt dan direct 10% korting op onze prijzen, zodat jij je hopelijk ook een beetje jarig voelt!

Profiteer snel van deze aanbieding, voordat ons feestje weer voorbij is.
We hopen nog heel veel jaren mensen blij te maken met de vrolijke klanken van onze percussieworkshops en gaan op naar het 20-jarig jubileum!

« Vorige