Djembéfestival VDON


Een swingend dagje uit...

Heb jij een passie voor percussie, of heb je gewoon zin in een swingend (gratis!) dagje uit met het hele gezin? Kom dan naar het djembéfestival in Boxmeer op zondag 3 juli 2011. Er is die dag van alles te beleven! 

Er zijn optredens van diverse percussiebands, zoals Doun-Doun Troupe en Yamo Yamo. Ook Niels Fleurke zal met zijn band Barafoli een spetterend optreden verzorgen op dit festival. Dit optreden start rond de klok van vier uur.
Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht. Er is kinderanimatie aanwezig en er zijn optredens van diverse jeugdensembles.
Verder is er een festivalmarkt en kun je je inschrijven voor diverse workshops. Niels zal deze dag een korte workshop verzorgen rondom het door hem geschreven djembélesboek Ritmes uit Baro. In deze workshop zal hij aan de slag gaan met de djembésolos van één van de ritmes uit het lesboek. De workshop van Niels start om 14.10 en duurt tot 14.55.

Het djembéfestival wordt georganiseerd door Vereniging Djembe Onderwijs Nederland (VDON). Deze vereniging zet zich in voor het verbeteren van het djembé-onderwijs in Nederland. Dit jaar organiseert de vereniging voor het eerst een eigen festival. VDON hoopt dat het festival (mede dankzij jou) een groot succes wordt, zodat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt!

Het djembéfestival vindt plaats in Cultureel Centrum De Weijer, De Raetsingel 1 in Boxmeer en duurt van 14.00 tot 20.00. De toegang is gratis! Wil je meer informatie, of wil je je inschrijven voor de workshop van Niels of voor één van de andere workshops, kijk dan hier.
We hopen je te mogen begroeten op zondag 3 juli 2011 in Boxmeer!

 

« Vorige