Leerlingenpresentatie 2014


De swingendste avond van het jaar!

Op vrijdag 27 juni 2014 laten de leerlingen van Dununba weer van zich horen. Geniet op deze avond van swingende presentaties van de verschillende djembegroepen van Dununba uit Rotterdam en Zwijndrecht. Dit jaar zal er naast Afrikaanse Percussie, voor het eerst ook Braziliaanse muziek hoorbaar zijn; de kersverse sambalesgroep van Dununba zal zich deze avond presenteren.

Bereid je voor op spectaculaire optredens vol djembégeweld en sambageroffel. In de pauzes klinken de vrolijke wereldbeats van DJ Joris. De avond wordt afgesloten met een optreden van de swingende percussiegroep Njamakadi.

Op deze avond zijn vrienden en familieleden van onze leerlingen natuurlijk van harte welkom. Maar ook andere geïnteresseerden die zin hebben in een bijzondere muzikale avond, nodigen wij uit om onze gast te zijn.

Misschien overweeg je om djembé- of sambalessen bij Dununba te gaan volgen? Dan is deze avond natuurlijk de ultieme gelegenheid om de sfeer van onze lessen te proeven.

Het programma begint om 20.00 (deur open vanaf 19.15) en vindt plaats in Cultureel Centrum Landvast, Haven 4 in Alblasserdam (gratis parkeren). Kaarten zijn voor 5 euro te koop aan de deur.

Kom kijken, luisteren en swingen op 27 juni 2014! 

 

« Vorige