Braziliaanse Percussieworkshop


Brazilië here we come...

De oranjekoorts neemt toe in Nederland! Nog een paar weken en dan gaat het WK voetbal in Brazilië van start. Wil jij alvast helemaal in de stemming komen? Met onze Braziliaanse Percussieworkshop waan je je even in Rio de Janeiro. Als je je ogen dicht doet, proef je de sfeer van zon, zee strand en cocktails. En dat gewoon bij jouw thuis, op kantoor of op een feest- of vergaderlocatie.

Bij onze Braziliaanse Percussieworkshop worden alle instrumenten staand en met stokken bespeeld. Dit maakt de workshop swingend en dynamisch. De workshopdocent begint met een korte uitleg over de percussiemuziek in Brazilië en de verschillende instrumenten. Daarna is het tijd om samen muziek te maken. Stap voor stap leert de docent jou en je medespelers een opzwepend samba-ritme spelen.

De workshop is geschikt voor iedereen; man, vrouw, jong, oud, muzikaal of juist niet en je hoeft er geen soepele heupen of verstand van voetbal voor te hebben. We verzorgen de workshop aan groepen van 10 tot 75 personen.

Hoe Nederland het er ook van af brengt tijdens het WK, met onze Braziliaanse Percussieworkshop scoor je altijd!

Wil je meer informatie over onze Braziliaanse Percussieworkshop? Neem dan contact met ons op via: info@dununba.nl, of vraag direct een offerte aan.

« Vorige