CJP- tegoed over? Dununba komt naar je toe!


Dununba verzorgt regelmatig workshops aan scholen. Sinds Dununba Cultuurkaart-acceptant is, is het voor VO-scholen nog aantrekkelijker om voor workshops van Dununba te kiezen. Eind volgende maand loopt het CJP-jaar af. Heb je als school nog tegoeden over? Zonde om niet te gebruiken!

Dununba verzorgt graag percussieworkshops op school. De leerlingen hoeven er dus de deur niet voor uit. We kunnen de workshops verzorgen aan 1 klas of aan de hele school! Op deze manier worden de CJP-tegoeden op een leuke, gemakkelijke en leerzame manier besteed.
Dununba biedt drie verschillende workshops aan. De leerlingen kunnen kennis maken met de djembe in onze Afrikaanse Percussieworkshop. Of laat je ze liever kennis maken met het ritme van de samba tijdens onze Braziliaanse Percussieworkshop? Wens je een workshop voor een grote groep leerlingen te gelijk? Met onze Body Percussieworkshop zetten we 50 tot 1500 leerlingen in beweging!
Ook is het mogelijk om het programma uit te breiden met een lezing over Afrikaanse Percussie, het vertonen van een percussie-documentaire of (Afrikaanse) dansworkshops.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op per e-mail of telefoon: info@dununba.nl / 078 6259409. Vermeld bij de aanvraag dat je graag gebruik wilt maken van de Cultuurkaart.

 

 

« Vorige