Leerlingenpresentatie 2010


Leerlingen Dununba laten van zich horen!

Op zaterdag 19 juni 2010 schudde Cultureel Centrum Landvast  in Alblasserdam op zijn grondvesten.
De leerlingen van Dununba verzamelden zich daar om aan familie, vrienden en andere geïnteresseerden te laten zien (en horen!) wat ze in huis hebben.

De afgelopen maanden is er  tijdens de djembélessen hard geoefend om van de optredens een groot succes te maken. En dat het oefenen niet voor niks is geweest bleek wel tijdens de presentaties. Alle optredens werden met luid applaus ontvangen!

Naast de optredens van de verschillende lesgroepen waren er ook andere optredens te bewonderen. Zo wist het optreden van duo Niels & Joris de zaal te entertainen met ritmische beats en melodieuze liedjes. De avond in Afrikaanse stijl werd afgesloten met een swingend optreden van Percussiegroep Barafoli, waarbij niemand stil kon blijven zitten.

Heb je deze swingende avond gemist of wil je je favoriete optreden nog eens terugzien? Hiernaast vindt je diverse foto’s en filmpjes van de Soiree Africaine van Dununba.

Wil je volgend jaar zelf op het podium staan om een spetterend optreden weg te geven? Kijk dan voor meer informatie op: http://www.dununba.nl/djembelessen.html

« Vorige