Interview Chantal, Halo Jobbing


De sportieve k(l)ant van Dununba

In onze nieuwsbrief besteden we regelmatig aandacht aan een trouwe klant. Dit keer staat Halo Jobbing in de picture. Dit sportbemiddelings- en organisatiebureau kiest al vele jaren voor djembéworkshops van Dununba. Chantal Schutter van Halo Jobbing vertelt ons waarom en geeft antwoord op onze brandende vragen.

Wat is Halo Jobbing voor een organisatie?
Halo Jobbing is een sportbemiddelings- en sportorganisatiebureau. Enerzijds doen we aan bemiddeling voor bedrijven of scholen. Wij zorgen dat we de juiste persoon bij de juiste vacature zoeken en plaatsen. Anderzijds zijn we een organisatiebureau en organiseren evenementen, sportdagen, familiedagen en workshops voor bedrijven en scholen. Jaarlijks organiseren we bijvoorbeeld voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken een sportief evenement. Daar bieden we diverse sportactiviteiten aan, maar ook leuke workshops zoals Djembé.

Wat is je functie bij Halo Jobbing?
Mijn functie is veel omvattend. Voor wat betreft de organisatiekant ben ik verantwoordelijk voor de workshops. In samenwerking met de workshopleiders zorg ik dat alles van a tot z, tot in de puntjes verzorgd wordt. Op de dag zelf mag er niks ontbreken en moet de workshop een feest zijn voor onze gasten. Voor wat betreft de bemiddelingskant zorg ik voor de werving en selectie en coördinatie van alle openstaande vacatures.

Kun je iets meer over jezelf vertellen?
Sinds twee jaar ben ik werkzaam bij Halo Jobbing. Hiervoor heb ik zes jaar in het onderwijs gezeten. Daar kwam ik erachter dat ik sportieve activiteiten organiseren erg leuk vond. Ik wilde de switch maken, maar wist niet zo goed wat en hoe. In het verleden heb ik vaak voor Halo Jobbing gewerkt. Daarom had ik weer contact met hen opgenomen in de hoop dat ze een vacature vrij hadden voor een (sport)coördinerende functie. Dat bleek helaas niet het geval te zijn, maar binnen Halo Jobbing kwam er wel een vacature vrij. Daar ben ik meteen op in gegaan en ben tot grote blijdschap  aangenomen. Nog steeds werk ik er met veel plezier.
Naast sporten en organiseren vind ik het leuk om te reizen. Ik heb al heel wat mooie reizen mogen maken in Azië, Latijns-Amerika, Afrika en Europa. Reizen is, wat mij betreft, echt een toevoeging aan je leven. Je ontdekt verschillende culturen en leert diverse soorten mensen kennen.

Hoe en wanneer ben je in contact gekomen met Dununba Percussie Workshops?
Via ons bedrijf Halo Jobbing. Niels werkt al geruime tijd samen met Halo Jobbing en verzorgt diverse workshops, onder andere djembé/percussie.

Waarom hebben jullie ervoor gekozen om percussieworkshops in te zetten als onderdeel van de sportieve evenementen die jullie organiseren?
Aangezien niet iedereen even sportief is, zorgen we ook voor iets minder actievere workshops. Zo kunnen we een grote groep mensen bereiken en tevreden stellen. Naast sport is muziek ook een manier om mensen samen te brengen. En aangezien Niels altijd van elke workshop een feestje maakt, komen we geregeld bij hem terug!

Hoe zijn de reacties van de deelnemers op de percussieworkshops?
De mensen zijn altijd erg enthousiast. Niels weet altijd een snaar te raken bij de mensen zodat ze zich helemaal overgeven, waardoor er een mooi resultaat ontstaat tijdens de workshop.

Wat vind je van de samenwerking met Dununba?
We proberen altijd samen te werken met vaste workshopmensen. Met Niels werken al geruime tijd samen en dat bevalt van beide kanten zeer goed!

Wat hoopt Halo Jobbing de komende jaren te bereiken?
We hopen dat de organisatie nog groter wordt en dat we in meer regio’s actief zullen worden. Verder willen we ons nog meer gaan richten op het organiseren van evenementen, sportdagen en familiedagen voor bedrijven en scholen.

Wil je verder nog iets kwijt met betrekking tot Dununba of de workshops?
Ga zo door!

Chantal, erg bedankt voor het interview. We hopen op nog een lange en sportieve samenwerking!

 

« Vorige