Interview Els van Embden, medewerker


In de spotlight: Dununba-medewerker Els van Embden

Op het kantoor van Dununba kan het er soms hectisch aan toe gaan. De vaste bemanning kan daarom af en toe wel een break gebruiken. Gelukkig is Els er op die momenten om uw telefoontje of e-mail te beantwoorden. Benieuwd naar deze bikkel die werkt als anderen op het strand liggen? Maak kennis met Els van Embden…

Hoe ben je bij Dununba Percussie Workshops terecht gekomen?
In 2005 deed ik mee aan een workshop Wereldpercussie. Daardoor werd ik zo enthousiast dat ik er les in wilde en zo kwam ik bij Niels terecht. Nog steeds word ik heel blij van trommelen!

Hoe lang werk al je bij Dununba en waaruit bestaan je werkzaamheden?
Ik werk bij Dununba sinds juli 2010. Ik beantwoord de telefoon en de mails wanneer Niels en Wilma op vakantie zijn. Dit houdt in: informatie verstrekken, offertes en facturen maken en optredens en workshops inboeken.

Wat doe je naast je werkzaamheden voor Dununba?
Ik ben managementassistente voor drie dagen in de week. Dat is precies genoeg, want ik heb nog heel veel hobby’s en daar wil ik ook graag tijd aan kunnen besteden.

Wat voor hobby’s zijn dit dan?
Uiteraard trommelen, lezen, zingen en sporten. Ik doe aan zwemmen, tai-chi en conditietraining. Verder hou ik van lekker uit eten gaan en in de tuin werken. En luieren in de zon, dat kan ik ook heel goed, en dat gaat meestal heel goed samen met lezen.

Naar wat voor muziek luister je graag?
Dat is heel divers. Bijna alle muziek vind ik leuk, behalve jazz en de heel erg monotone stampmuziek.

Kun je jezelf eens beschrijven in vijf woorden?
Levensgenieter,  optimist, vrolijk, doorzetter en realist.

Wat zijn je wensen en dromen voor de toekomst?
Mmmm, ik vind eigenlijk dat het leven nu geleefd moet worden, dus probeer ik als het even kan niets uit te stellen. Dus echt veel dromen zijn wat mij betreft niet voor de toekomst, maar die maak ik nu zoveel mogelijk waar. De enige wens die ik nu heb is om voldoende geld te hebben voor een huis ergens in de bossen met een zwembad. Maar de Staatsloterij werkt maar niet mee…

Wil je verder nog iets kwijt met betrekking tot Dununba?
Alleen maar, dat ik het al vijf jaar ontzettend naar mijn zin heb tijdens de djembélessen en ik ben van plan daar nog zo lang mogelijk mee door te gaan!

Bedankt Els voor het interview. We hopen dat je nog heel lang blijft genieten van de lessen en het werken bij Dununba!

« Vorige