Interview Erwin, Swinging.nl


Regelmatig vragen we één van onze vaste klanten het hemd van het lijf voor onze nieuwsbrief. We zijn nu eenmaal erg geïnteresseerd of misschien wel gewoon nieuwsgierig. Voor deze editie van Slagzin bestookten we Erwin van den Boer van Swinging.nl met een aantal vragen. Of je nu op zoek bent naar een goede dj, een clown of een tafelgoochelaar, met Swinging.nl heb je het snel gevonden. En uiteraard kun je er ook voor een percussieworkshop terecht!

Wat is Swinging.nl voor een bedrijf?
Swinging.nl is een online artiesten- en evenementenbureau. We bemiddelen voor een groot aantal bands, artiesten, dj’s, workshops en ander entertainment.

Hoe en wanneer zijn jullie begonnen met Swinging.nl?
Swinging.nl is gestart op 4 februari 2000. Inmiddels zijn we dus alweer ruim 12 jaar actief.

Kun je iets vertellen over je werkzaamheden bij Swinging.nl?
Mijn werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van contacten met klanten en artiesten. Ik adviseer klanten over entertainment en bespreek hun wensen ten aanzien van hun feest. Verder beheer ik de content van de website Swinging.nl en organiseer ik evenementen waar onze klanten onze artiesten kunnen zien.

Wat doe je graag als je niet met Swinging.nl bezig bent?
Ik sport graag en ben graag bij mijn gezin.

Hoe en wanneer ben je in contact gekomen met Dununba Percussie Workshops?
Ik ben met Dununba in contact gekomen door een cadeau dat ik kreeg van mijn collega Martijn van Buren. Hij gaf mij een djembeworkshop cadeau die door Niels werd gegeven in Rotterdam. Daarna heb ik een tijdje op djembeles gezeten bij Niels.

Waarom hebben jullie besloten om de workshops van Dununba vast aan te bieden op jullie website?
De workshops zijn inspirerend, eenvoudig aan te leren en vooral heel erg leuk. De reacties zijn zonder uitzondering superpositief!

Wat vind je van de samenwerking met Dununba?
Een perfecte samenwerking!

Wat hoop je met Swinging.nl de komende jaren te bereiken?
Ik hoop dat Swinging.nl zich zal blijven ontwikkelen in de bruilofts- en bedrijfsevenementenmarkt. Daarnaast verwacht ik dat Swinging.nl kan gaan groeien in nieuwe markten zoals theater, uitvaarten en festivals.

En tot slot: wat zijn je persoonlijke wensen en dromen voor de toekomst?
Persoonlijk wens ik een goede gezondheid voor mijn gezin en mezelf. Ik droom van een toekomst in het land van mijn vrouw. Over 10 jaar is ons plan te verhuizen naar Zambia en daar oud te worden!

Erwin, hartelijk dank voor dit interview!
Ben jij op zoek naar een dj, band, clown of goochelaar, of wil je graag een heel evenement laten organiseren? Kijk eens op swinging.nl voor de mogelijkheden.

 

« Vorige