Dununba Soiree Africaine 2012


Zweet, zenuwen en applaus...

Schrijf het alvast in je agenda! Op 16 juni 2012 is het weer zover: de Soirée Africaine van Dununba in Theater Landvast in Alblasserdam. Op deze avond laten alle lesgroepen van Dununba uit Rotterdam en Zwijndrecht zien (en horen!) wat zij het afgelopen jaar geleerd hebben. Het belooft weer een muzikaal spektakel te worden, met dit jaar een heuse primeur: een optreden van Njamakadi; de kersverse leerlingenband van Dununba.

In december 2011 is een groepje enthousiaste leerlingen onder leiding van Niels Fleurke gestart met een leerlingenband. Door middel van tweewekelijkse (extra) lessen worden zij klaargestoomd voor swingende optredens.  Dus heb je binnenkort een reünie, opening, verjaardag of ander feestelijk evenement, waarbij je wel wat tromgeroffel kunt gebruiken? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van een optreden van deze swingende band.

Natuurlijk zijn er dit jaar ook weer een aantal vertrouwde elementen, zoals de swingende wereldbeats van DJ Joris in de pauzes en de wervelende presentatie van de avond door Niels Fleurke.

Kortom; alle reden om (ook) dit jaar te komen kijken en vooral luisteren. Kaarten zijn voor €5,00 verkrijgbaar aan de deur.

Datum:           Zaterdag 16 juni 2012
Locatie:          Theater Landvast, Haven 4, 2159 GC in Alblasserdam
(gratis parkeergelegenheid voor de deur)
Tijd:               19.30-23.00 uur (deur open vanaf 19.00)
Kaarten:         €5,00 aan de deur verkrijgbaar
« Vorige