Slagwerktheatergroep Slagzin


Een muzikale wereldreis voor kinderen

Onze nieuwsbrief Slagzin ken je misschien alweer een tijdje. Maar wist je dat er ook een slagwerktheatergroep is met die naam? Sinds oktober van dit jaar maakt Niels Fleurke (oprichter Dununba) deel uit van deze theatergroep. Met de voorstelling Reis rond de wereld in 80 slagen, reist Niels het land door. In deze vrolijke voorstelling voor kinderen, nemen Niels en zijn collega’s de jonge (en oudere) bezoekers mee op een muzikale wereldreis.

Theatergroep Slagzin maakt interactief slagwerktheater met kinderen vanaf 4 jaar en heeft als doel de rijke slagwerkcultuur in de wereld te laten horen, zien en beleven. In Reis rond de wereld in 80 slagen maken kinderen op speelse wijze kennis met de Japanse daiko, Mexicaanse marimba en Afrikaanse djembé.

Voor scholen of organisaties is het mogelijk om één of meerdere theatervoorstellingen te boeken. Daarnaast staan er een aantal familievoorstellingen gepland in verschillende theaters in Nederland. Wil je een voorstelling boeken of weten waar Slagzin binnenkort speelt, kijk dan op: www.slagzin.org

« Vorige