Nieuwjaarsworkshop Dununba


Op zondag 14 januari 2018 organiseert Dununba weer een swingende Nieuwjaars djembe & doundoun workshop in Rotterdam! Het begint onderhand een beetje een traditie te worden.
Even lekker met elkaar het nieuwe jaar in knallen. Geen moeilijk gedoe; gewoon lekker samen trommelen en genieten...:-)

In de workshop gaan we aan de slag met een swingend traditioneel ritme uit Guinee. De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en iedereen die djembe en/of doundoun speelt is welkom. Voor degenen die het leuk vinden; aansluitend aan de workshop gaan we gezellig eten in Restaurant De Smaak van Afrika.

De workshop is van 14.30 – 17.00. En daarna dus door naar De Smaak van Afrika. (Er kan gecarpoolt worden).
De locatie is onze leslocatie in Rotterdam: Scoutinggebouw Olivier van Noort, Honingerdijk 100b in Rotterdam.

Prijs voor de workshop is 27,50 euro inclusief koffie, thee en wat lekkers. De prijs voor het 3-gangendiner in De Smaak van Afrika is 29 euro. Voor degenen die daar nog nooit geweest zijn: Het is een supersfeervol restaurantje en het eten is goddelijk...:-) Neem ook vooral een bananenbiertje...:-)

Wil je meedoen? Stuur dan even een mail (info@dununba.nl) naar Niels. En laat dan ook even weten of je alleen de workshop doet, of de workshop & het eten. Graag tot 14 januari en Vol is vol…:-)...!!! Groeten, Niels Fleurke.
« Vorige