Nieuw: De Braziliaanse Percussieworkshop!


Voel het ritme van Rio de Janeiro

Met onze Braziliaanse Percussieworkshop waan je je even in de straten van Rio de Janeiro. Als je je ogen dicht doet, zie je de kleurrijke carnavalsoptochten voor je en proef je de sfeer van zon, zee strand en cocktails. En dat gewoon bij jou thuis, op kantoor of op een feest- of vergaderlocatie.

Alle instrumenten die worden gebruikt, worden staand en met stokken bespeeld. Dit maakt de workshop swingend en dynamisch.
De docent begint met een korte uitleg over de percussiemuziek in Brazilië en de verschillende instrumenten. Daarna is het tijd om samen muziek te maken. Stap voor stap leert de docent jou en je medespelers een opzwepend samba-ritme spelen.

De workshop is geschikt voor iedereen; man, vrouw, jong, oud, muzikaal of juist niet en je hoeft er geen soepele heupen voor te hebben.
Wil jij ook het ritme van Rio ervaren? Geniet dan van onze Braziliaanse Percussieworkshop, samen met vrienden, familie of collega’s.

Wil je de workshop combineren met een lekkere lunch of een heerlijk diner? Wij bieden op diverse locaties in Nederland swingende en smakelijke arrangementen aan.

Praktische informatie

- Aantal deelnemers: 5 - 50 personen
- Aanbevolen tijdsduur: 1 tot 1,5 uur
- Doelstelling: ontspanning, samenwerking, verbazing, energizer
- Geschikt voor organisaties, scholen en particulieren

Heb je nog vragen, of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt uiteraard ook direct een offerte aanvragen.

« Vorige