Boek nu een swingend arrangement


Het organiseren van een uitje is topsport. Voor jouw familie, vrienden of collega's wil je natuurlijk alleen het beste. Het start vaak met het zoeken naar een leuke activiteit. Wordt het weer bowlen, of toch maar eens iets anders?
Daarnaast moet er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht worden; een lekker hapje en drankje horen erbij. En als het even kan moet dit allemaal plaats vinden op een sfeervolle locatie, die ook nog eens gemakkelijk bereikbaar is.
Een onmogelijke opgave? Dacht het niet. Wij van Dununba hebben voor jou het speurwerk gedaan. We vonden de leukste locaties van Nederland, waar wij graag onze swingende percussieworkshop voor jou verzorgen in combinatie met een lekkere lunch of een heerlijk diner. Liever alleen een borrel(hapje) ook dat is mogelijk! En dat allemaal voor een scherpe arrangementsprijs.
Kijk snel op onze arrangementenpagina voor alle mogelijkheden.
Een uitje regelen was nog nooit zo makkelijk. Het enige wat jij nog hoeft te doen is te boeken en de complimenten van je vrienden, familie of collega's in ontvangst te nemen!
« Vorige