Nieuw: Dununba acceptant van de Cultuurkaart


Regelmatig krijgen wij van scholen de vraag of onze swingende workshops ook betaald kunnen worden met de Cultuurkaart. Goed nieuws: vanaf heden is dit mogelijk! 
De Cultuurkaart is een culturele creditcard, die aangevraagd kan worden voor alle leerlingen in het voortgezet onderwijs. De kaart is persoonsgebonden en biedt kortingen, aanbiedingen en voorrang. Daarnaast is de Cultuurkaart ook een betaalmiddel waarmee Cultuurkaart-tegoed kan worden uitgegeven. De Cultuurkaart en het bijbehorende tegoed van € 15,- per leerling wordt beschikbaar gesteld door het ministerie van OCW.
Wordt de Cultuurkaart ook op jouw school (weer) aangevraagd? Gebruik het tegoed dan eens voor swingende djembéworkshops op school. De kinderen leren over de Afrikaanse muziekcultuur, werken aan hun ritmegevoel en ervaren hoe leuk samen muziek maken is.
Of je nu een djembeworkshop wilt voor één klas, voor de onderbouw of voor de hele school; Bij ons is alles mogelijk en bespreekbaar. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wie weet genieten jouw leerlingen dan binnenkort van een swingende djembéworkshop.
« Vorige