Dununba's Afrikaanse avond: 16 juni 2012


De swingendste avond van het jaar!

Nog geen plannen voor 16 juni 2012? Kom dan naar de jaarlijkse ‘Soiree Africaine’ van Dununba, oftewel de swingendste avond van het jaar!

Op dit jaarlijks terugkerende evenement laten de leerlingen die djembéles volgen bij Dununba, zien wat ze in huis hebben. Bereid je voor op spectaculaire optredens vol djembégeweld en doundoungeroffel. In de pauzes klinken de vrolijke wereldbeats van DJ Joris. En de avond wordt afgesloten met een optreden van een swingende percussieband!

De avond zal als vanouds vol enthousiasme gepresenteerd worden door Niels Fleurke, die als geen ander kan vertellen over de djembé en de achtergrond van de ritmes die gespeeld worden.

Op deze avond zijn vrienden en familieleden van onze leerlingen natuurlijk van harte welkom. Maar ook andere geïnteresseerden die zin hebben in een bijzondere avond, nodigen wij uit om onze gast te zijn. Misschien overweeg je om djembélessen bij Dununba te gaan volgen? Dan is deze avond natuurlijk de ultieme gelegenheid om de sfeer van onze lessen te proeven.

Het programma begint om 20.00 (deur open vanaf 19.15) en vindt plaats in Cultureel Centrum Landvast, Haven 4 in Alblasserdam. Kaarten zijn voor 5 euro te koop aan de deur.

Nog geen plannen voor 12 juni? Nu dus wel! Zet de ‘Soiree Africaine’ groot in je agenda en swing met ons mee!

« Vorige